Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Watch 3 problem z monitorowaniem snu.

(Temat utworzony: 19-09-2020 12:53 PM)
3222 Wyświetlenia
WUJAS
Pioneer
Opcje
Jak w temacie, przez kilka dni dzielił sen na różne fazy snu,a od 3 dni tylko wskazania od której do której spałem. Grafika nic nie pokazuje.
Jakiś pomysł jak to rozwiązać
0 Like
9 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@WUJAS, Czy możesz wrzucić zrzuty ekranu z zapisów snu, których dotyczy zapytanie ?

0 Like
WUJAS
Pioneer
Opcje

Tylko zakres snu, a naxegarku informacja "brak zapisu dzisiejszego snu"

Jakiś pomysł co z tym zrobić?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@WUJAS, A jak wygląda zapis na zegarku ? Prawdopodobnie aplikacja nie pobrała poprawnie danych o śnie z zegarka i stąd takie wskazania.

0 Like
WUJAS
Pioneer
Opcje
Na zegarku info" brak zapisu dzisiejszego snu". Od 3 dni nie pobiera poprawnie danych. Da się to naprawić?
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
@WUJAS spróbuj zrestartować zegarek oraz później powiązać go na nowo z telefonem
0 Like
WUJAS
Pioneer
Opcje
Czujnik padł po restarcie zegarka. Lipa.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@WUJAS, Dla pewności wykonaj jeszcze twardy reset z poziomu recovery menu.

Zegarek Gear S3 - jak wykonać Hard Reset.

Jeśli czujnik w dalszym ciągu nie będzie działał, to pozostaje odwiedzić serwis.

0 Like
WUJAS
Pioneer
Opcje
Wykonałem twardy reset. Po beckapie danych na zegarku pojawiły się dane z ostatniej nocy kiedy zegarek działał poprawnie, z pełną rejestracją snu itd.
Niestety w apce Samsung Health zarejestrowana jest ostatnią noc, czyli z błędnym odczytem. Czy problemem może być aplikacja czy raczej czujnik w zegarku, bo kroki mierzy prawidłowo, puls itd też. Może to problem w aplikacji SH? Zobaczę dzisiaj jak zarejestruje sen ,mam nadzieję, że po tygodniu użytkowania nie trafi do serwisu...
Ciekawe dlaczego w zegarku i w apce mam teraz dwa różne odczyty z zupełnie innych nocy. Może to jakiś problem z przesyłem danych?
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@WUJAS wykonaj jeszcze raz reset, ale dla pewności nie przywracaj kopii.

Zegarek nie ma oddzielnego czujnika snu. Jeżeli pozostałe parametry mierzone są poprawnie to znaczy, że błąd pojawia się po stronie oprogramowania.

Dlatego w tym przypadku nie należy przywracać kopii tylko skonfigurować zegarek od nowa. Dane aplikacji SH przywrócą się z konta.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like