27-12-2021 08:51 AM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
- Report Inappropriate Content
Witam.
Próbuję skorzystać z promocji związanej z zakupem Galaxy Wach4. Wypełniam dane w pierwszym etapie (dołączam niezbędne fotografie) i niestety nie mogę przejść do kolejnego etapu 😕 Formularz jest wypełniany zgodnie z instrukcjami...
Proszę o pomoc.
27-12-2021 10:46 AM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
- Tags:
- promocje
27-12-2021 11:08 AM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Spełniam wszystkie wymogi promocji (łącznie z tym, że na paragonie widnieje wyłącznie zakupiony smartwach). Próbowałem dokonać zgłoszenia na kilku komputerach i w różnych przeglądarkach. Niestety formularz nie przepuszcza mnie do kolejnego etapu zgłoszenia. Co mam zrobić w takim przypadku?
27-12-2021 11:26 AM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Spełniam wszystkie wymogi promocji (łącznie z tym, że na paragonie widnieje wyłącznie zakupiony smartwach). Próbowałem dokonać zgłoszenia na kilku komputerach i w różnych przeglądarkach. Niestety formularz nie przepuszcza mnie do kolejnego etapu zgłoszenia. Co mam zrobić w takim przypadku?
27-12-2021 11:28 AM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
@Radek1986 Formularz nie działa ponieważ promocja została już zakończona
27-12-2021 11:34 AM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Tylko, że formularz nie działa od 16.12.2021 roku, czyli od dnia kiedy kupiłem smartwach. Czegoś tutaj nie rozumiem, dlaczego na stronie nie ma informacji, ze promocja już nie obowiazuje....oszukujecie klientów?
27-12-2021 11:41 AM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
@Radek1986 Przepraszam doczytałem że formularz rejestracyjny należy wypełnić do 5 stycznia 2022
Wszystko jest opisane na stronie, którą powyżej podlinkowałem oraz regulaminie promocji.
Wcześniej mogło nie działać ponieważ mogła zostać wyczerpana ilość puli zwrotów.
27-12-2021 11:44 AM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Czyli można zgłaszać czy nie można bo już nie rozumiem?
27-12-2021 11:50 AM - last edited 27-12-2021 11:51 AM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
@Radek1986 Tak jak jest napisane można do 5 stycznia, natomiast jeżeli jest błąd lub komunikat że "Promocja zakończona " to znaczy że wyczerpała się liczba zwrotów.
27-12-2021 12:24 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Próbowałem zgłosić udział w promocji od dnia 16.12.2021 orku, informacja o zakończeniu promocji pojawiła się dopiero w dniu dzisiejszym. Najzwyczajniej naciągnęli Państwo klientów na zakup smartwachy objętych promocją.
Uprzejmie informuję, ze sprawa zostanie zgłoszona do Rzecznika Praw Konsumenta.