Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy ktoś używa Mi Band 6 z Samsungiem?

(Temat utworzony: 19-11-2021 01:39 PM)
8177 Wyświetlenia
Maciasek
Pathfinder
Opcje
Jak w tytule.
Możecie opisać jakie funkcje nie działają, np Czy działa zdalne wyzwalanie migawki, sterowanie muzyką?
Wiele osób twierdzi że xiaomi powinno się używać z telefonem xiaomi.
Byłbym wdzięczny za podpowiedzi i więcej informacji o działaniu opaski xiaomi na telefonach samsung.
0 Like
14 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Maciasek Witaj. Ja używam Mi Band 6 z Samsungiem S20+ wszystkie funkcje działają oprócz zdalne wyzwalanie migawki. Sterowanie muzyka też działa.
Maciasek
Pathfinder
Opcje
Dzięki za pomoc.
A połączenie z opaską jest stabilne ? NP jak chodzisz po domu?
Nie rozłącza bez powodu?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@_Technik_  Dzięki za odpowiedź 👍

@Maciasek  Nie ma też gwarancji czy po którejś aktualizacji telefonu w przyszłości lub opaski wszystkie funkcje będą prawidłowo działały.

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Tak nie ma żadnego problemu. Używalem z telefonem Samsug już opaski Mi Band 4,5 i teraz 6 i nie ma żadnego problemu
Maciasek
Pathfinder
Opcje
To akurat jasna sprawa.
Chodzi mi o stan na tą chwilę
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Maciasek  tak na tą chwilę kolega wszystko fajnie wyjaśnił 😀

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Maciasek  Wszystko działa i nie gubi połączenia łączy się ponownie nawet jak po jakimś czasie wrócisz do telefonu.

MariuszCukier
First Poster
Opcje
@Maciasek Witaj. Używam tej opaski z S10 od 6ciu tygodni. Działa każda funkcja, łącznie z wyzwalaniem migawki. Połączenia jeszcze nie zerwało. Póki co zachowuje się jak w pełni kompatybilne akcesorium.
Mała23
First Poster
Opcje
Witam. Mam Samsung Galaxy A33 i opaskę mi band 6 i nie przychodzą mi tylko powiadomienia z Messengera. Reszta działa jak należy. Zaznaczam że wszystko jest włączone. Dziękuję za podpowiedź. Pozdrawiam.
0 Like