Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czego mi brakuje w zegarku

(Temat utworzony: 16-12-2020 11:57 AM)
341 Wyświetlenia
MRS21
Pathfinder
Opcje

Pomijam tu takie oczywiste kwestie, jak płatności, saturacja czy EKG, bo te są dyskutowane w innych wątkach.

Bardzo brakuje mi czegoś takiego, jak gesty sterowania muzyką z zegarka. Słuchając muzyki podczas spaceru telefon mam w kieszeni, słuchawki w uszach przykryte czapką, a na dłoniach rękawiczki. Chcąc przeskoczyć utwór muszę zdjąć rękawiczkę, dotrzeć do zegarka, telefonu lub do uszu i na którymś z tychże przełączyć na następny. Idealnie by się sprawdził w tej sytuacji jakiś gest wykonany luźno wiszącym nadgarstkiem, który tę skomplikowaną czynność by wykonał od razu. Np. obrót nadgarstkiem w lewo - następny utwór, w prawo - poprzedni. 

Chyba, że da zmieniać utwory w inny sposób, o którym nie wiem?

4 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje
Cześć
Na zegarku przytrzymaj dolny przycisk i zejdź w dół i tam masz opcję "Czułość dotyku" i włącz ją i sprawdź czy teraz będzie działał dosyć w rękawiczkach.
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@MRS21 masz sugestie, zgłoś je z poziomu aplikacji Samsung Members.

Na modelu GW 3 testuję gesty odbierania i odrzucania połączeń. Sprawdzają się. Widzę więc szansę na wprowadzenie takich odpowiadających za sterowanie odtwarzaczem.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Szwed5080
First Poster
Opcje
cześć, wybierz opcję czyłosc dotyku mi w tedy działają rekawiczki.
0 Like
MRS21
Pathfinder
Opcje

Próbowałem to włączyć, ale zegarek nadal nie wyczuwa dotyku przez moje rękawiczki.

0 Like