Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak połączeń przychodzących w Galaxy Watch Ultra

(Temat utworzony: 29-01-2025 05:59 PM)
203 Wyświetlenia
Members_ZCuMabO
First Poster
Opcje

Witam

Od niedawna jestem posiadaczem zegarka Galaxy Watch Ultra. W związku z powyższym udałem się do swojej sieci T-Mobile, gdzie aktywowałem funkcję multisim. Po aktywacji udałem się na spacer, gdzie telefon zostawiłem w domu a zegarek zabrałem ze sobą celem sprawdzenia aktywowanej funkcji. I jak się okazało z zegarka mogę wykonywać połączenia i wysyłać sms ale przychodzących połączeń i sms nie otrzymuje. Nadmieniam, że telefon to Samsung Z Fold 5. Jeśli ktoś miał taki problem to proszę o radę, gdzie ewentualnie coś ustawić. Nadmieniam, że byłem w sieci T-Mobile i stwierdzili, że to nie jest wina z ich strony. Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc. 

0 Like
11 Odpowiedzi
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam. Proszę na początek uruchomić ponownie zegarek oraz wykonać zabieg Wipe Cache Partition.
Instrukcja:
https://eu.community.samsung.com/t5/zegarki/poradnik-galaxy-watch-soft-hard-reset-i-wipe-cache-parti...
Members_ZCuMabO
First Poster
Opcje

Spróbowałem powyższą opcję i nadal zegarek nie otrzymuje połączeń przychodzących i sms.

0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Obawiam się że w tym wypadku konieczny będzie hard reset zegarka bez przywracania kopii zapasowej.
0 Like
Members_ZCuMabO
First Poster
Opcje

A pomoże to? Bo jak tak to mogę to zrobić. 

0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Gwarancji nie ma. Jeżeli hard reset nie pomoże to pozostaje oddać zegarek do serwisu.
Members_ZCuMabO
First Poster
Opcje

Dziękuję za informację. Za chwilę napisze czy pomogło.

0 Like
Members_ZCuMabO
First Poster
Opcje

No niestety nie pomogło. Więc chyba oddam zegarek na gwarancję 

0 Like
mac_mac
First Poster
Opcje

mam taki sam problem

coś pomogło?

0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@mac_mac Próbowałeś którekolwiek kroki z podanych w temacie? Notabene najczęściej należy zresetować zegarek do ustawień fabrycznych:

Galaxy Wearable > Ustawienia  zegarka > Ogólne > Zeruj.