Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

brak numeru IMEI w smartwatch LTE Samsung Galaxy Watch 3 R855 41mm

(Temat utworzony: 27-11-2020 08:12 PM)
2433 Wyświetlenia
Marta61
First Poster
Opcje

Witam. Gdzie znajdę numer IMEI w  smartwatch LTE Samsung Galaxy Watch 3 R855 41mm. Potrzebuję go do zarejestrowania produktu

0 Like
8 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Marta61  Witam

Numer IMEI można znaleźć na pudełku od zegarka. 

Anula71
Apprentice
Opcje
Aplikacja Galaxy Wearable w zakładce "o zegarku", lub w samym zegarku w tej zakładce.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Anula71  Nie mam pewności ale tam może nie być numeru imei, trzeba by było sprawdzić. Na pewno jest na pudełku pod kodem kreskowych.

0 Like
Anula71
Apprentice
Opcje
Dokładnie numer IMEI odczytałam z zegarka w zakładce ustawienia - o zegarku i drugi raz w aplikacji jak pisałam wyżej. Na moim pudełku numer IMEI jest niewyraźny i takimi maleńkimi cyferkami że nie było możliwości dokładnego przepisania.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Anula71  Dobrze to dziękuję za informacje, nie mam wersji z LTE dlatego nie miałem pewności czy znajdzie się tam numer :smiling-face:

0 Like
MagdalenaSam
Journeyman
Opcje
Witam, jestem posiadaczką zegarka watch6, ale mam problem z rejestracją produktu. Mianowicie nigdzie nie widnieje numer IMEI urządzenia (brak w ustawieniach telefonu oraz na pudełku). Co zrobić w takiej sytuacji? Pozdrawiam!

Ps. Zegarek zakupiony w legalnym sklepie 😊
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje

Witam, zegarek można zarejestrować w aplikacji Samsung Members za pomocą  kodu modelu lub numeru seryjnego. Nie wszystkie urządzenia posiadają numer IMEI

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Proszę pamiętać ze urządzenia posiadają numer IMEI, tylko te które mają łączność przez karte SIM/eSIM Jeśli Pani zegark taką łączność ma to numer IMEI pokaże się po wciśnięciu z klawiatury zegarka *#06# jeśli nie ma to ukaże się tylko numer S/N