Witam. Mam od 2 dni zegarek galaxy watch active 2..dostaje powiadomienia na zegarek z różnych aplikacji ale przy wiadomościach z messenger nie mam... Wyświetl post
Zegarek mam połączony z telefonem Huawei. Niestety zegarek nie pokazuje mi aplikacji wiadomości i nie mogę wysyłać MMS. Kolega ma połączony z... Wyświetl post
Dzień dobry,
zostałam szczęśliwą posiadaczką różowego cuda Samsung Galaxy Watch Active. Problem pojawia się przy próbie sparowania Samsung Health... Wyświetl post
Kolejny (!!!) problem z nowym Watchem za 1.5k, czyli powód dla którego go w ogóle kupiłem, mianowicie możliwość śledzenia trasy i pokazywania... Wyświetl post
Cześć,
nie mam na zegarku aplikacji wiadomości/email czy może mieć na to wpływ że mam sparowany z telefonem xiaomi ?
Dodam że mogę odczytać... Wyświetl post
Cześć,
Czy jest jakaś aplikacja, która umożliwiałaby sterowanie galerią z poziomu zegarka. Podłączam sobie telefon do tv i chciałbym sobie... Wyświetl post
Cześć . Moje pytanie jest krótkie. Jak ustawić żeby zdjęcia przesyłane przez komunikator np. viber były widoczne podczas rozmowy z druga osoba... Wyświetl post
Witam, mam smartwatch Samsung Gear S R750 i telefon Samsung Note 8. Na zegarku mam komunikat brak informacji o pogodzie lub No info. W telefonie... Wyświetl post
Wersja Tizen: 3.0.0.1
Werjsa oprogramowania: R760XXU2CQL1
Witam.Podczas próby aktualizacji z aplikacji Galaxy Wearable pojawia się błąd... Wyświetl post
Hej!
Od oficjalnej premiery minęło trochę czasu, ale myślę, że warto pochylić się nad nowym produktem firmy Samsung, czyli Galaxy Watch LTE... Wyświetl post
Witam. Odkryłem dziwną przypadłość w Samsung Health. Po uruchomieniu treningu w zegarku (wędrowanie po górach), wysokościomierz w aplikacji po... Wyświetl post
Witam,
Posiadam Galaxy watch 42 mm, sciagnelam aplikacje Tidal, połączyłam słuchawki przez Bluetooth (JBL), chciałam iść biegać ale Tidal co... Wyświetl post
Witam.
Mam zainstalowane na zegarku Endomondo, Stravę i Locus Map.
Aby korzystać z Endo i Stravy muszę wyłączyć GPS w telefonie lub rozłączyć... Wyświetl post
Witam
Proszę Was o pomoc.
Mam zegarek samsung smartwatch dziś zakupiłem opaskę na reke fit.
Czy jest możliwość w aplikacji galaxy wearable... Wyświetl post
Witam,
Posiadam Galaxy Watch LTE z esimem oraz słuchawi BT.
Czy możliwe jest takie połączenie zegarka z telefonem i słuchawkami, że:
1.... Wyświetl post
Hej, czy ktoś mógłby powiedzieć czy da się może całkowicie wyłączyć wibracje w zegarku ? W przypadku dotyku czy jakiej kolwiek akcji ? Głównie... Wyświetl post