Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacje oprogramowania Galaxy Fit3

(Temat utworzony: 24-02-2024 01:25 PM)
8584 Wyświetlenia
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania dla opaski Galaxy Fit3.

samsung-galaxy-fit3-premiera1.jpg

Informacje o aktualizacjach:

Galaxy Fit3 (SM-R390) EUE
https://doc.samsungmobile.com/SM-R390/EUE/doc.html

Fabryczne oprogramowanie: R390XXU0AWLL

awll.png

Przydatne odnośniki:

151 Odpowiedzi
EltonJohn
Explorer
Opcje
Przydałaby się aktualizacja ikonek pogody.
Telefon wyświetla półksiężyc, a opaska słońce.

Poza tym powinni popracować nad Always On Display.

Zauważyłem, że wieczorami działa jak chce.20240229_214740_1000029876_1709239767.jpg
sheriff92
First Poster
Opcje
Może możliwość zmiany czcionki
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@EltonJohn, błędy w oprogramowaniu można zgłosić w następujący sposób: https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/poradnik-jak-zg%C5%82osi%C4%87-b%C5%82%C...

@sheriff92, a tu masz opisane, jak zgłosić wszelkie sugestie: https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/poradnik-jak-zg%C5%82osi%C4%87-sugesti%C...

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

EltonJohn
Explorer
Opcje
Dziękuję za poradnik 👍

Sugestie poszły 😁

"Dzień dobry,

Dwie sugestie z mojej strony dot. opaski Galaxy Fit 3.

1. Warto dopracować ikony pogody na opasce aby odzwierciedlały aktualną porę dnia.
Dla przykładu: w godzinach wieczornych/nocnych podczas bezchmurnej pogody smartfon pokazuje półksiężyc, a opaska słońce.

2. Przydałaby się tarcza zegarka, która zawiera jedynie informacje dotyczące aktywności sportowej/stanu zdrowia i stanu urządzenia bez godziny i daty.
Najlepiej w kilku konfiguracjach do wyboru.

Jako osoba, która nosi na nadgarstku tradycyjny zegarek, a na drugiej ręce opaskę, chciałbym mieć możliwość spersonalizowania sobie ekranu pod swoje potrzeby.

W aplikacji Samsung Wearable jest mnóstwo różnych tarcz do wyboru ale ani jednej bez wskazywania godziny.

Nosząc na jednym nadgarstku klasyczny zegarek z datownikiem, nie mam potrzeby aby na drugim również wyświetlać te same informacje.
Wolałbym wykorzystać to miejsce na ekranie np. do podglądania pogody na najbliższe godziny."
0 Like
MakQugoN
Navigator
Opcje

Przydala by się aktualizacja która poprawi czas pracy na baterii bo jest bardzo słaby w porównaniu do Huawei Band 7 i fajnie było by mieć możliwość odpisać na wiadomość z messenger tak jak na sms

EltonJohn
Explorer
Opcje
U mnie na wiadomość z messengera można odpisać tak samo jak na smsa.20240302_220141_1000030171_1709413304.jpg20240302_220109_1000030170_1709413270.jpg
MakQugoN
Navigator
Opcje
U mnie też zaczęło działać po resecie do ustawień fabrycznych
0 Like
Members_NEyk5Ie
Apprentice
Opcje

Z mojej strony sugestie to przede wszystkim dokładność liczenia kroków oraz dopracowanie kafelków: kalendarz startujący w poniedziałki a nie w niedziele, polskie tarcze.

OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Members_NEyk5Ie, wyżej podałem ścieżkę do prawidłowego zgłaszania sugestii.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.