Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Ładowanie zegarka telefonem

(Temat utworzony: 21-07-2024 03:50 PM)
1547 Wyświetlenia
Mrlordziemniak
Apprentice
Opcje
Dlaczego w przypadku galaxy watch 7 nie jestem w stanie go naładować przy użyciu s23u , na warch 5 pro to działało a tu dostaje komunikat urządzenie niekompatybilne 

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Wynika to z zmian konstrukcji i kształtu tylnej części zegarka

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

39 Odpowiedzi
Rozwiązanie
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Wynika to z zmian konstrukcji i kształtu tylnej części zegarka
Mrlordziemniak
Apprentice
Opcje
To lekka bieda i cofanie się w rozwoju w tył, kupuje człowiek topowe modele i jeden wielki wał, bo podstawowe funkcje nie działają
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Za to mamy nowy czujnik BioActive
0 Like
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
A ja się wahałem, czy by się ponownie nie skusić. Rok temu kupiłem GW6 i służy mi do dzisiaj. Właśnie jestem w trakcie podróży i zegarek ma mało baterii, powerbank bezprzewodowy albo smartfon go poratują.

No, uważam, że to akurat słabe, jeżeli nie da się naładować zegarka ładowaniem zwrotnym. Oczywiście czujniki inaczej rozmieszczone, ale jednak, no jeśli ktoś chyba kupił nawet w tym roku S24 Ultra i chciał ładować zwrotnie, to sytuacja odpada.

Nie jest to oczywiście niezbędna rzecz, ale ratuje w sytuacji awaryjnej.
Czasopoślizg
Pioneer
Opcje
To już wolę ładowanie zwrotne.
Czasopoślizg
Pioneer
Opcje
Trzeba będzie niestety jeździć z ładowarka od smartwatch-a i podpinać do smartfona. To jedyny sposób na zwrotne ładowanie.
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Niestety nie da się Watch7 naładować inna ładowarka jak ta co była z zegarkiem, próbowałem użyć kilku innych ładowarek, nawet Samsunga i nie chce się zegarek ładować, S24U również nie chce ładować. Szkoda bo w razie co zostaje tylko oryginalna ładowarka od zegarka.
0 Like
TenTaki
Helping Hand
Opcje
Ten zegarek tego nie obsługuje!
0 Like
TenTaki
Helping Hand
Opcje
Ta fun kcja nie była podstawową funkcja w zegarku....analizy użytkowania jednoznacznie pokazały że korzystało z niej kilka procent posiadających....więc pi co trzymać zbędny balast w zegarku.
0 Like