Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Zprávy Galaxy watch active

(Téma vytvořeno: 04-01-2021 11:03 PM)
240 Zobrazení
Katka2403
First Poster
Možnosti

Zdravím,

mám nově Galaxy watch active a ztratila se mi apka Zprávy. Při prvním spuštění byla a fungovala, ale nyní v hodinkách není. Mám telefon Xiomi Poco. V apce Wearable sice Zprávy jsou, ale na hodinkách ne a nechodí mi ani oznámení. Můžu poprosit o radu, jak tam ty zprávy a popř. email dostat ?

Děkuji

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý večer @Katka2403 

Aplikace a zprávy primárně komunikují s aplikacemi v telefonech značky Samsung. Tzn. že při prvním spuštění tam aplikace byly bylo do okamžiku, než se provedla kompletní synchronizace. Pro funkci SMS či emailu by jste do telefonu i hodinek musela nainstalovat alternativního klienta - např. Nextra.  Notifikace o SMS a emailu by jste ale dostávat měla, pokud to povoleno v aplikaci Galaxy Wearables (položka oznámení). Dále bych zkontroloval zda aplikace Galaxy Wearable a Watch Active plugin mají udělena oprávnění v systému Android. 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

1 Odpovědět
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý večer @Katka2403 

Aplikace a zprávy primárně komunikují s aplikacemi v telefonech značky Samsung. Tzn. že při prvním spuštění tam aplikace byly bylo do okamžiku, než se provedla kompletní synchronizace. Pro funkci SMS či emailu by jste do telefonu i hodinek musela nainstalovat alternativního klienta - např. Nextra.  Notifikace o SMS a emailu by jste ale dostávat měla, pokud to povoleno v aplikaci Galaxy Wearables (položka oznámení). Dále bych zkontroloval zda aplikace Galaxy Wearable a Watch Active plugin mají udělena oprávnění v systému Android. 

fajnsnek2