Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Zkrácení výdrže baterie Watch 4 classic

(Téma vytvořeno: 26-10-2022 06:51 AM)
1819 Zobrazení
Fox-J
Explorer
Možnosti

Dobrý den, mám od dubna Watch 4 classic. Při mém používání vydrželi většinou dva dny. Za poslední asi měsíc vydrží maximálně jeden den. Nemyslím si, že bych něco přenastavoval nebo instaloval.

Zkoušel jsem je i na noc vypnout, ale vybijou se klidně o 35%.

Nějaké typy prosím, čím to mohlo být? Nebo by se jednalo o vadnou baterii?

Děkuji.

S10e
Přejít na řešení
19 Odpovědi
Fox-J
Explorer
Možnosti

Aha, dobře děkuji. Takže by mělo stačit: 

• Potažením prstu po displeji hodinek směrem vzhůru otevřete nabídku aplikací. 
  • Vyberte Nastavení. 
  • Sjeďte níže a zvolte Obecné. 
  • Opět sjeďte níže a zde zvolte nabídku Obnovit. 

Převzato zde: https://samsungmagazine.eu/2022/09/12/jak-odebrat-galaxy-watch-a-obnovit-jejich-tovarni-nastaveni/

Děkuji.

S10e
0 Like
Fox-J
Explorer
Možnosti

Dobrý den, jen si dovoluji průběžné info, kdyby někdo řešil stejný problém.

Po týdnu používání po resetu (postup viz výše) se výdrž malinko zlepšila. Ale déle jak jeden den stejně nevydrží. Reset bez obnovy dat. App v telefonu zůstala.

Zajímavé je, že se vybíjí i když jsou úplně vypnuté.

Takže asi tedy přistoupit k poslednímu řešení reklamace (?)

S10e
0 Like
dadula2
Helping Hand
Možnosti

A co v žebříčku využití baterie má tedy největší spotřebu? Já ty dva dny dám úplně v pohodě.

Screenshot_20221108-002809_Galaxy Watch4 Manager.jpg

0 Like
Fox-J
Explorer
Možnosti
Ano, to jsem samozřejmě také kontroloval. A od rána jsem na tom taktoScreenshot_20221108_210028_Galaxy Watch4 Manager_24292_1667937628.jpg
S10e
0 Like
dadula2
Helping Hand
Možnosti

Hmm... to je rozdíl 31 hod (19h vs. 50h). Mně do rána (sundané z ruky) v zapnutém stavu vezmou cca 6%. Jestli nepomohl HR hodinek (bez obnovení zálohy) a přeinstalování app Wear v telefonu, tak asi už jedině ten servis.

0 Like
Fox-J
Explorer
Možnosti
No, je to velký rozdíl. Hodinky jsem resetoval: Nastavení, Obecné, Obnovit. Nebo jinak?? Bez obnovy zálohy. Ale app v telefonu zůstala. Tak jedině ještě jednou, včetně app v telefonu.
S10e
0 Like
dadula2
Helping Hand
Možnosti

Tak to ještě před reklamací zkus. Já když to dělám, tak nejdříve z aplikací Galaxy Wearable a Galaxy Watch4 Manager dám vymazat všechna data a poté obě odinstaluji/restart telefonu/nová instalace Galaxy Wearable/HR hodinek. Držím palce a dej pak vědět.

0 Like
Fox-J
Explorer
Možnosti

Hotovo. Tak se uvidí za pár dní 😁 

S10e
0 Like
Fox-J
Explorer
Možnosti

Hodinky dnes frčí na reklamaci. Tak uvidíme, kde bude problém.

S10e
0 Like
Fox-J
Explorer
Možnosti

Jen pro info: Hodinky Opraveny a zde je zjištěná závada: Symptom popsaný zákazníkem se projevil, způsobeno vadna základní deska a baterka. Z konstrukčních důvodu provedena výměna zadního krytu.

Hodinky zatím ještě nemám, jsou odesílány.

S10e
0 Like