Οι έξυπνες προτάσεις κατά την πληκτρολόγηση σας βοηθούν να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας, προτείνοντας πιθανές αντιστοιχίες ενώ πληκτρολογείτε.
Καλησπέρα!!! Θα ήθελα να ρωτήσω την ομάδα για μία λειτουργία στο galaxy watch που διάβασα σε κάποιο site. Έγραφε λοιπόν ότι μπορούσε να συνδεθεί το τηλέφωνο με το κινητό μέσω wifi και ότι μπορούσες να λαμβάνεις κλήσης με αυτόν τον τρόπο άσχετα πόσο μακριά είναι η μία συσκευή από την άλλη.
Καλημέρα, να συνδεθεί μέσω wifi φυσικά και γίνεται, σου βγάζει και μήνυμα στο κινητό, στην εφαρμογή wear "σύνδεση απόμακρισμενα" το θέμα είναι ότι έχεις περιορισμένη πρόσβαση και δε ξέρω αν μπορεί να δεχθεί και να λάβει κλήσεις... δε το έχω δοκιμάσει. Πάντως στο wear δεν είναι ενεργές όλες οι λειτουργίες...
Καλημέρα δεν το έχω δοκιμάσει αλλά θα πας στην εφαρμογή wear απομακρυσμένη σύνδεση και κάτω χαμηλά σου λέει για κλήσεις σε άλλες συσκευές αν θυμάμαι καλά τα γράμματα είναι ποιο έντονα θα τα πατήσεις και θα σε πάει στο τηλέφωνο και θα ενεργοποιηθεί θα στο γράψει σε παραθυράκι κάτω στην οθόνη μετά αν πας πάλι στην εφαρμογή wear κάτω χαμηλά θα δεις να γράφει αυτό που έχω σε κύκλο
Το ρολόι όμως πρέπει να έχει σύνδεση WiFi εκεί που θα πας. Πάντως δεν πρόκειται να αφήσεις το τηλέφωνο επειδή πήρες ρολόι ακόμη και 4G να ήταν. Δεν αντικαθιστά το ένα το άλλο. Το ένα συμπληρώνει το άλλο. Αυτή η λειτουργία είναι καλή διότι όταν είσαι σπίτι δεν χρειάζεται να το έχεις στη σύνδεση Bluetooth κάτι το οποίο καίει αρκετή μπαταρία από το τηλέφωνο και το ρολόι αλλά περισσότερο φαίνεται στο τηλέφωνο.