Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Watch4 jako dětské hodinky

(Téma vytvořeno: 16-10-2022 02:48 PM)
745 Zobrazení
MartinHS25
Voyager
Možnosti
Ahoj, uvažuji koupit dceři Watch4 lte, které by používala namísto mobilu jako dětské hodinky. Jde mi o to, aby mohla volat, psát SMS, pouštět si hudbu do bezdrátových sluchátek. Rád bych měl ale i jejich lokalizaci, asi je blbost připojit přes můj Google účet? A do Galaxy wear jdou stejně asi naparovat jen jedny hodinky. Spíš pro hodinky vytvořit její Google účet a sledovat ji přes Google Family Link? Myslíte, že to je možné? Má to smysl? Běžně dostupné dětské hodinky mi přijdou nekvalitní a nedá se přes ne pouštět hudba. Mobil zatím nechceme, aby na tom netrávila hromadu času a pořád ho někde nezapomínala.
0 Like
4 Odpovědi
Mikee1986
Pathfinder
Možnosti
Na W4 jde docela komfortně nastavit dětský režim a tedy by nejspíš teoreticky neměl být problém, aby jak pises: měla v W4 svoji SIM a svůj google account a ten si spravujes jako administrátor se svým accountem. Nevšiml sem si jestli mas v popisu co používáš za MT nic méně základní upozornění k aktivaci W4 potřebuješ Samsung Phone, i pro tu další personalizaci ohledně rodičovských zámků, myslím že se bez MT Samsung neobejdes, alespoň pro ten základní set mode. Jen jak píšu je to teoretické spíš je to otázka na Google, ale mam také 2ucty v 1tel a vždy prepnu na ten co potřebuji
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím @MartinHS25

Pro sledování polohy bych spíše doporučil Smart Things find, takže propijit spíše přes Samsung účet. 

fajnsnek2
0 Like
MartinHS25
Voyager
Možnosti
Ale asi ne přes můj? Já si tam asi dvoje hodinky pod jedním účtem nepřidám....
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@MartinHS25 Přes Smart Things Find jde sdílet Polohu s někým jiným

Screenshot_20221017-152110_SmartThings.jpg

fajnsnek2
0 Like