Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Watch 46mm vybíjení baterie

(Téma vytvořeno: 10-03-2019 07:42 AM)
14868 Zobrazení
Fancis
Journeyman
Možnosti

Zdravím,  mám čerstvě zakoupené Watch 46mm a při nošení a používání notifikaci se během dne vybijou o max 10%. Na noc je sundavám a z ničeho nic se vybijou až o 60%. Má někdo taky tento problém? Ještě jsem nezkoušel tovární nastavení. Verze Tizenu 4.0.0.1 Díky  všem. 

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Fancis
Journeyman
Možnosti

Tak jsem asi nasel příčinu vybijeni. Mam verzi s LTE a to bylo dane na automaticky. Nastavil jsem LTE na vypnuto a pres noc se vybijou o cca 5%. 

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
Řešení
Jirkacz73
Explorer
Možnosti

Měl jsem stejný problém u Frontier a pomohlo mi vypnout odesílání informace o diagnostice. Je to v nastavení /o hodinkách a tam to vypnout  Od té doby sem problém neměl. Poradil mi to na Galaxy lince. Taky se prodlouží výdrž baterie  To vybíjení prý je způsobeno zaseknutim této funkce. Zkuste vypnout 

Notař. Note 10+,Watch 46mm,Buds

Zobrazit řešení v původním příspěvku

17 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Zkus tohle: v nastavení S Health si zapni nonstop monitor tepu (neboj, moc to nežere) a pak hned uvidíš, jestli se uspávají. Mám vyzkoušeno, že když se položí jako na fotce, tak je to zmate a nikdy neusnou hlubokým spánkem.

x20190310_165349.jpg

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Fancis
Journeyman
Možnosti

Díky, ale zkoušel jsem i sensorem vzhůru a nepomohlo. Dnes jsem provedl reset, uvidím zítra.

0 Like
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti

No ako je to s tou baterkou?

0 Like
Řešení
Fancis
Journeyman
Možnosti

Tak jsem asi nasel příčinu vybijeni. Mam verzi s LTE a to bylo dane na automaticky. Nastavil jsem LTE na vypnuto a pres noc se vybijou o cca 5%. 

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

A bylo to na noc mimo dosah bluetooth od mobilu? Protože to, že LTE hodně žere, je známé, ale nemělo by se aktivovat, pokud je mobil připojený přes BT.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

0 Like
Fancis
Journeyman
Možnosti

To je prave to,ze se to projevilo jen kdyz jsem vypl BT. Dnes v noci ubyly jen 4% a BT jsem mel vyple. Klidne muzu zkusit LTE zapnou,vynout BT a uvidim jestli se mi to potvrdi.

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

A co tě vedlo k vypínání BT? To nemusíš ani zkoušet, to je jasné, že to je tím m LTR je mnohem narovnrjdi, proto jsem to nakonec vždy přestal pouzivat.

0 Like
Fancis
Journeyman
Možnosti

LTE nepouzivam a telefon používám jako budik a nechci u hlavy dalsi vlny navic 🙂

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

A telefon přepínáš také do mómu letadlo? Řeknu to takhle, těch vln kolem tebe lítá tolik, že jeden mobil s BT je fakt jedno. A pokud si uděláš týdenní dovolenou na Vysočinu, dostáváš dávku záření, která odpovídá vykouření 100 cigaret denně. Takže panika z Bluetooth v noci je fakt zbytečná, zvláště pokud přes den jede a hodinky máš hodně často kde? Vedle varlat.

0 Like