Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Watch 4 Google Asistent

(Téma vytvořeno: 24-05-2022 06:13 AM)
2292 Zobrazení
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Ahoj, dnes se dočkalo hodně uživatelů očekávané funkce. Do hodinek lze nainstalovat Google Asistent a používat hlasové zadávání Google v češtině, stejně jako na mobilu, vyzkoušeno a funguje!
31 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Výborná zpráva!

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Ahoj @Anonymous User,

jak se ti, prosím, podařilo rozjet Google Assistenta v češtině? Já našel tuhle zprávu: https://www.samsungmobilepress.com/feature-stories/galaxy-watch4-users-can-enjoy-google-assistant-starting-today/ a tam píší, že funkce je sice ode dneška dostupná, ale pouze na 10 trzích ve 12 jazycích a čeština mezi nimi zatím není dostupná.

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Ahoj, protože Google Assistent a Hlasové vyhledávání jsou dvě různé funkce, přičemž asistent je pouze v AJ a není podporovaný v ČR a je zatím prakticky k ničemu, narozdíl od Hlasového vyhledávání, které už několik let funguje hezky česky. Je nutno říct, že to není náhrada asistenta, protože je omezeno na pár povelů. V hodinkách zobrazí třeba počasí, kurzy měn, řeší mat. početní příklady, dokáže vytvořit připomínku, prostě stejně jako na telefonu. Předpokládám, že na telefonech ve vyhledávacím widgetu Google po stisknutí mikrofonu, tohle funguje všem a mají nastaven jatky pro "Hlasové vyhledávání" na Čeština. Je to takový 2 v 1 od Google a je v tom pro většinu lidí zmatek. Třeba v autě přes android auto je možné komunikovat pouze v AJ, protože je to propojeno na Assistant, ale příchozí SMS nebo WA zprávy mně to čte česky. Takže máme v hodinkách teď to, co jsme chtěli, ale bez podpory ČR ze strany Googlu, je nám to k ničemu.

0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Přesně, v Android Auto to jde pouze v AJ a zadávat názvy českých ulic je prakticky nemožné. Po prvním přečtení tvého příspěvku jsem ale nejprve myslel, že to je klasický Google asistent. No, tak uvidíme jestli se někdy dočkáme klasického Google asistenta v češtině....

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Jediná možnost, jak mít v AA češtinu, stejně polovičatě jako teď v hodinkách, je nastavit v telefonu v aplikaci Google možnost "Používat bez účtu" a pak to v autě mluví česky, ale moc věcí to neumí.

AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Díky za info.

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Ta hláška se objeví všem, protože služba u nás není podporována. Instalace do hodinek ale proběhne a apka v nich bude omezeně fungovat.
0 Like
Rimja
Pathfinder
Možnosti
Nejde me stahnout... Na hodinkach zmacknu aktivovat na telefonu a pak po chvili me na telefonu vyskoci tato hlaska...Screenshot_20220524-195105_Google.jpg
0 Like
dadula2
Helping Hand
Možnosti

Přesně jako "Rimja", také mi to nefunguje. To je zase paskvil totálně k ničemu. Kdyby radši dotáhli aktuální soft, aby všechno fungovalo tak jak má.