o 24-05-2022 06:13 AM
o 24-05-2022 06:21 AM
Výborná zpráva!
o 24-05-2022 10:26 AM
Ahoj @Anonymous User,
jak se ti, prosím, podařilo rozjet Google Assistenta v češtině? Já našel tuhle zprávu: https://www.samsungmobilepress.com/feature-stories/galaxy-watch4-users-can-enjoy-google-assistant-starting-today/ a tam píší, že funkce je sice ode dneška dostupná, ale pouze na 10 trzích ve 12 jazycích a čeština mezi nimi zatím není dostupná.
o 24-05-2022 11:00 AM
Ahoj, protože Google Assistent a Hlasové vyhledávání jsou dvě různé funkce, přičemž asistent je pouze v AJ a není podporovaný v ČR a je zatím prakticky k ničemu, narozdíl od Hlasového vyhledávání, které už několik let funguje hezky česky. Je nutno říct, že to není náhrada asistenta, protože je omezeno na pár povelů. V hodinkách zobrazí třeba počasí, kurzy měn, řeší mat. početní příklady, dokáže vytvořit připomínku, prostě stejně jako na telefonu. Předpokládám, že na telefonech ve vyhledávacím widgetu Google po stisknutí mikrofonu, tohle funguje všem a mají nastaven jatky pro "Hlasové vyhledávání" na Čeština. Je to takový 2 v 1 od Google a je v tom pro většinu lidí zmatek. Třeba v autě přes android auto je možné komunikovat pouze v AJ, protože je to propojeno na Assistant, ale příchozí SMS nebo WA zprávy mně to čte česky. Takže máme v hodinkách teď to, co jsme chtěli, ale bez podpory ČR ze strany Googlu, je nám to k ničemu.
o 24-05-2022 11:24 AM
Přesně, v Android Auto to jde pouze v AJ a zadávat názvy českých ulic je prakticky nemožné. Po prvním přečtení tvého příspěvku jsem ale nejprve myslel, že to je klasický Google asistent. No, tak uvidíme jestli se někdy dočkáme klasického Google asistenta v češtině....
o 24-05-2022 11:27 AM
Jediná možnost, jak mít v AA češtinu, stejně polovičatě jako teď v hodinkách, je nastavit v telefonu v aplikaci Google možnost "Používat bez účtu" a pak to v autě mluví česky, ale moc věcí to neumí.
o 24-05-2022 11:51 AM
Díky za info.
o 24-05-2022 06:37 PM
o 24-05-2022 08:04 PM
o 24-05-2022 10:17 PM
Přesně jako "Rimja", také mi to nefunguje. To je zase paskvil totálně k ničemu. Kdyby radši dotáhli aktuální soft, aby všechno fungovalo tak jak má.