Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Vynechávání zaznamenávání tepové frekvence při aktivitě na hodinkách Galaxy watch active 2

(Téma vytvořeno: 16-03-2021 07:31 PM)
1766 Zobrazení
Jana_S
Pioneer
Možnosti

Zdravím všechny nadšence, prosím o radu. Mám hodinky Samsung Galaxy watch active 2. Poslední dobou mi začíná vynechávat při aktivitě zaznamenávání tepové frekvence. Čas se měří, trasa GPS taky, ale tepovka ne. Např. včera se mi zaznamenalo z 1:20 h chůze jen 15 minut tepu. Dneska už to bylo lepší, dneska už se zaznamenalo 53 minut z 1:15 h procházky. Čím to může být? Hodinky mi na zápěstí drží. Faktem je, že čas od času mi tepová frekvence vypadne, ale nikdy ne na tolik minut, jako při posledních dvou procházkách. O víkendu jsem hodinky aktualizovala. Nemůže to být tím? Díky za postřehy. 

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Já reklamoval v Praze v Ječné, a tam jsem mel hodinky opravené druhý den.

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
33 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den, někdy je taky problém nadměrné pocení na ruce pod hodinkami (což při procházce asi moc nehrozí) nebo větší množství chlupů (což u ženy je málo pravděpodobné 🙂 píšete, že tepová frekvence někdy zaznamenává, někdy ne, takže hardwarová chyba to nejspíš nebude. Jelikož jste aktualizovala, doporučuji hodinky resetovat a poté můžete vyvolat zálohu. Pokud bude problém přetrvávat, bude lepší resetovat bez zálohy.

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Čistě náhodou, nepořídila jste si v poslední době tetování, které by zasahovalo pod hodinky?

Ale jinak doporučuju postup navržený kolegou @potasm . A pokud to zabere, nezapomeňte jeho odpověď označit jako řešení  - byl první :smiling-face:

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Jana_S
Pioneer
Možnosti
Resetovat? A nevymaže se mi z nich nic? Nerada bych o něco přišla....
0 Like
Jana_S
Pioneer
Možnosti
Nene, tetování nemám....
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Koukněte v telefonu do aplikace Samsung Wearable - účet a zálohování - záloha dat a tam si už vyberete co chcete zálohovat 😉

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Hlavně pak ověřte, že záloha opravdu proběhla!

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Opět Vás Zdravím @Jana_S  Máte Galaxy Watch Active 2, že ? U těch jsem měl také problémy s měřením srdečního tepu, pomohl cca každé 2 měsíce reset do továrního nastavení.

fajnsnek2
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
@Jana_S jak jste teda pochodila? Využila jste nějaké naše rady?

0 Like
Jana_S
Pioneer
Možnosti
Jojo, tyhle. Jsem zapomněla zmínit.... nikdy předtím jsem takové problémy s tepem neměla:-(
0 Like