Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Vodafone OneNumber pe Galaxy Watch5 Pro

(Subiect creat la: 19-10-2023 01:49 PM)
547 Vizualizări
Cristian1313
Pioneer
Opțiuni
Salutare! O dată cu actualizarea la Wear OS4 pe Galaxy Watch5 Pro opțiunea de share a numărului de telefon, Vodafone OneNumber, nu mai funcționează. A mai pățit cineva asta sau e doar la mine in particular? 🙂 Mulțumesc.
11 Răspunsuri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ce inseamna ca nu mai functioneaza? eSIM-ul mai este pe ceas?

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Cristian1313
Pioneer
Opțiuni
Da, este. Apare activ pe cont, dar în setări ceas, la abonamente, zice că nici un abonament găsit. Găsește rețeaua, dar pot efectua doar apeluri de urgență.
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Un restart la ceas ai dat?
Cristian1313
Pioneer
Opțiuni
Da, clar. Și la telefon.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Trebuie vorbit la operator si sa adaugi din nou eSIM-ul. Poti incerca sa scanezi din nou codul QR (banuiesc ca asa a fost adaugat). IMEI-ul ceasului exista inregistrat in sistem si este asociat cu numarul, ar putea sa functioneze. Sterge eSIMul/planul si adauga-l iar

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Sorica
Voyager
Opțiuni
Trebuie sters esimul si adaugat din nou din My Vodafone.
Cristian1313
Pioneer
Opțiuni
Am făcut toate cele de mai sus. Am vorbit și la Vodafone și au zis că ar fi un bug apărut o data cu WearOs 4 pe ceasurile Samsung și se lucrează la el. Nu știu dacă bug-ul asta e la ei, la Google sau la Samsung, e greu sa vorbești ceva clar cu cineva.Va țin la curent.
0 Aprecieri
agkIID
Helping Hand
Opțiuni
Pe watch 6 classic de la Orange merge
0 Aprecieri
Mat3i
Apprentice
Opțiuni
Watch 5 pro cu vodafone one number pe el poate primi apeluri chiar daca telefonul este oprit?
0 Aprecieri
Cristian1313
Pioneer
Opțiuni
Da.
0 Aprecieri
Cristian1313
Pioneer
Opțiuni
Ca un final, am rezolvat. Problema a fost, cred, o eroare pe rețeaua Vodafone. Când încercam sa setez opțiunea nu primeam codul de activare prin SMS. Tot încercând au apărut in sistemul lor n solicitări de activare. Am găsit persoana potrivita, printr-o recomandare, care a știut ce sa facă și a rezolvat problema repede. Din păcate, pe calea uzuala, adică Call Center, mers la magazin, pus n tichete, după aproape 2 luni nu se rezolvase nimic. S-au șters toate aceste solicitări din sistem, am refăcut opțiunea, acum merge totul ok.
0 Aprecieri