Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Viber a Galaxy watch active 2

(Téma vytvořeno: 05-10-2019 04:01 PM)
2548 Zobrazení
Ivka
Student
Možnosti

Dobrý den, nevíte náhodou proč se mi nezobrazuje obsah zpráv v hodinkách z aplikace viber? Nešli mi to ani u galaxy watch 1 a ani ve dvojkach to nefunguje. Ukaze se mi jen nova zprava viber a zobr.  v  tel.  Nejde otevrit ani odpovedet.

Fb mesenger, whatsapp, email, sms vse funguje jak ma.

Diky za odpoved. Telefon mam S6. 

0 Like
9 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím Vás, teď jsem to zkoušel na Galaxy Watch 46mm, tak notifikace fungují včetně odpovědi. Zítra vyzkouším, nemám teď Galaxy Watch Active 2 u sebe. Může to případně prosím zkontrolovat @AndroidGuru ?

fajnsnek2
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Vyzkousel jsem a notifikace z Viberu na Galaxy Watch Active 2 normalne funguji a mohu na ne i z hodinek odpovidat.

AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Screenshot_20191005-185055_Settings.jpg

Screenshot_20191005-185107_Viber.jpg

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Problém to tedy asi bude v Galaxy S6. Koukám, že poslední verze Androidu, který pro něj vyšel je Android 7, takže asi bude nějáké omezení v oblasti notifikací... 😞

fajnsnek2
0 Like
Ivka
Student
Možnosti
Dobry vecer, moc dekuji za ochotu a rychlou odpoved. Takze si mam tesy koupit novejsi tel 😞 ach jo
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý večer,

ještě bych vyzkoušel se pořádně podívat do nastavení - podívejte se do Nastavení -> Oznámení a pak Nastavení -> Aplikace. Zkuste možná pro Viber nastavit jako Prioritní oznámení a v Aplikacích dát pro Galaxy Wearable a Galaxy Watch Active 2 plugin všechna oprávnění, která lze zapnout. Chyba může být i na straně vývojáře Viber - zkuste aplikaci z telefonu odinstalovat a pak znovu nainstalovat, jestli to třeba nepomůže k rozjetí Notifikací. 

fajnsnek2
Lucie21
Student
Možnosti

Dobrý den, nevím jak nainstalovat viber do hodinek samsung galaxy watch active 2, můžete mi s tím prosím poradit? Predem moc děkuji.

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Lucie21 

Do hodinek bohužel samotnou aplikaci Viber nenainstalujete, hodinky pracují s notitikacemi z telefonu a při obdržení notifikace je možné na ní odpovědět. 

Pro rozšířené možnosti zpráv vyzkoušejte placenou aplikaci Chats Hub

Tato aplikace by měla umět psát zprávy pro známé kecálky, ale odzkoušeno to nemám.

fajnsnek2
Lucie21
Student
Možnosti
Hotovo, děkuji:)