la 22-02-2021 11:18 AM
A venit mult așteptatul update pentru ceasurile Samsung, EKG și tensiune arterială, comentați aici tot ce intră la acest capitol, impresii, întrebări, semnalări probleme.
la 22-02-2021 04:10 PM
Destul de dezamagit, mai pe scurt nu ai telefon de la Samsung, nu ai nici acces la functiile noi....
la 22-02-2021 04:34 PM
Salut @Mircel ,
Într-adevăr, trebuie să ai telefon Samsung, cel puțin așa am înțeles eu din pagina de suport Samsung pentru utilizatorii din US. - https://www.samsung.com/us/support/troubleshooting/TSG01208782/
22-02-2021 04:27 PM - editat 22-02-2021 04:28 PM
Există și două videoclipuri explicative urcate astăzi pe contul de YouTube al Samsung România, le las aici pentru documentare.
la 22-02-2021 05:02 PM
22-02-2021 05:14 PM - editat 22-02-2021 05:15 PM
la 22-02-2021 10:05 PM
la 23-02-2021 12:22 AM
23-02-2021 01:43 PM - editat 23-02-2021 01:45 PM
Am primit actualizarea, s-a instalat atat pe ceas cat si pe telefon, doar ca aplicatia ecg si spo2 nu e de gasit. Am actualizat tot ce se poate samsung health, galaxy active plug in etc., restart device. Detin un galaxy active 2 lte de la samsung de pe site cumparat., ceasul e imperecheat cu un telefon huawei. Vreo sugestie de rezolvare?
la 23-02-2021 02:23 PM
Aceeași problema o am și eu , din câte înțeleg e cauzata de lipsa Samsung Health Monitor care e disponibila doar pe Galaxy Store , nu merge din apk , iar că sa faci să meargă funcțiile e multă bătaie de cap și ai nevoie de un calculator , să umblii în fișierele la ceas. Din câte am vorbit cu reprezentanții Samsung ieri , funcția de EKG și Tensiune Arteriala e disponibila doar la utilizatorii care au un Smartphone Samsung, iar legat de viitor daca va apărea și pe Play Store sau alta metoda au spus că nu dețin informații cu privire la așa ceva momentan.
la 23-02-2021 06:08 PM
Inca o treaba buna facuta de samsung in cazul acesta, destul ca ma frustra ca am hotarat totusi sa pastrez ceasul gandindu-ma ca e vorba de samsung si sigur e ok. Luam smartphone samsung si parca vezi, pai nu ca ar fi nevoie si de niste buds ca altfel nici ora nu o mai arata.
Multumesc pt informatie, sa speram ca ceva ceva rezolva, candva.
la 23-02-2021 07:40 PM
Ramane de vazut daca cei de la Samsung vor decide daca deblocheaza functiile si pentru utilizatori de Non-Galaxy Store, pana atunci sa ne tinem pofta in cui, nu era ca si cum deja asteptam functiile de atata timp 😁 . Avand in vedere ca am decis sa iau ceasul , nu m-am gandit ca va fi nevoie sa imi schimb si telefonul , dar se pare ca pe langa ceas mai trebuie scos din buzunar si pentru altele pentru a putea folosi ceasul la „maxim”. 🙄 Si totusi stau si ma gandesc , era chiar necesar acest Samsung Health Monitor separat? Se putea integra in Samsung Health , nu consider ca e util acest split 🤔. Avem heart rate si stress intr-o parte, iar ekg si ta in cealalta parte , umpic cam non-sense parerea mea... lucram cu ce avem , asta este situatia. Cum spuneam , ne tinem pofta in cui si speram ca poate in prima jumatate din acest an vom primi si noi acces la SHM 😐.
la 23-02-2021 08:58 PM
Eu unul o sa mai astept o perioada ***** care cred ca o sa fac o plangere la protectia consumatorului, nefiind expus nicaieri acest lucru ori trebuie dedus. Nu cred sa am vreun castig de cauza, dar macar sa nu mai fie altii fraieriti, fiindca efectiv asta se intampla. Cu telekom printr-o astfel de plangere am avut castig de cauza, deci isi fac oamenii treaba...asa ca ce pot spune, incurajez cat mai multe persoane in situatia data sa o faca, daca ii obliga sa scrie peste tot cs nu's 100% compatibile, eu sunt impacat, macar atat...
la 23-02-2021 09:41 PM
De fapt cei de la Samsung au spus asta , doar că nu foarte explicit "oarecum". A fost un subiect pus putin sub preș. Atenția a fost pusă pe activarea funcțiilor care e un lucru bun , dar a fost minimalizata ideea* accesului persoanelor care îndeplinesc condițiile pentru activarea lor.
1 Requires a Galaxy smartphone running Android 7.0 or above, to be paired with either a Galaxy Watch3 or Galaxy Watch Active2.
Ai link aici daca vrei să citești la finalul articolului unde spui cei de la Samsung care e faza: https://news.samsung.com/global/samsung-expands-vital-blood-pressure-and-electrocardiogram-tracking-...
P.S : Nu mai spunem că funcția e disponibila oficial după 1 an jumătate 🤫
23-02-2021 09:50 PM - editat 23-02-2021 09:51 PM
Ok. Dar nu e normal ca eu consumator, cumparator al produsului tau sa nu stiu de chestia asta. Daca pe pagina de produs ar scrie explicit ca da fraiere, doar cu samsung merge erau mult mai cinstiti. Eu chiar sunt pe punctul de a-mi lua un nou telefon si eram tentat sa merg spre samsung, dar ***** modul lor profesionist de a-si vinde produsele(de top, in teorie) mai bine dau banii altora... Puteau sa fie transparenti si da, pierdeau niste clienti, stiind din start de incompatibilitate, dar cred ca prin imaginea asta negativa vor pierde mai mult fiindca's multi in situatia asta.
la 23-02-2021 10:03 PM
Da , corect , ai perfecta dreptate , ar fi trebuit sa scrie in prezentarea funcțiilor sau a produsului că sunt compatibile doar cu Galaxy , alb pe negru nu sa caute utilizatorii comunicate de presă sau puricii din descrierilor lor.
Asta se vede clar și mare in prezentarea produsului : https://www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-watch-active2/
Wide compatibility with both Galaxy and non-Galaxy smartphones. Get started by seeing which devices are compatible with Galaxy Watch Active2.
* Android : Android 5.0 (L OS) or higher, RAM 1.5GB above (Samsung/Non Samsung)
* iOS : iPhone 5 and above, iOS 9.0 or above.
Dar dacă te uiți jos de tot în descriere pe la punctul 15-16 scrie
15. Measured blood pressure history can be reviewed within the Samsung Health Monitor app on a paired smartphone.
16. Requires Galaxy smartphone, running Android 7.0 OS or above, and Galaxy Watch Active2 or upcoming Galaxy Watch device(s) to be paired. Feature support dependent on watch OS version.
Întradevăr și eu m-am înșelat când am cumpărat ceasul și am crezut că este compatibil , nu am citit toate punctele de la sfârșit , Samsung trebuia să clarifice situația foarte clar.
Ce îmi pune semne de întrebare este , dacă totuși funcția de stres , HR , date mâncare, apa , etc ... sunt disponibile pe ceas și rămân datele salvate aici , de ce nu face Samsung acceasi chestie și cu ECG și TA , bine nu avem acces la Galaxy Store , dar să poată fii păstrate direct pe ceas datele din SMH fara sa avem acces la telefon sa vizualizăm datele în detaliu , daca tot e vorba de Smart ? Deja intram in politica de marketing sau mi se pare mie doar 🙄🤔🤔????
la 23-02-2021 10:11 PM
Mda, nu e elcoventa descrierea mai alea ca aplicatia o poti instala ca eu fix pe aia o am Samsung Health Monitor, din magazin play descarcata. Nu stiu ce strategie au ales ei, dar din punctul meu de vedere, una deloc stralucita.
23-02-2021 10:36 PM - editat 23-02-2021 10:38 PM
SHM difera de SH
SHM este exclusiv Galaxy store iar SH il avem si noi pe Play Store.
Ce m-a enervat a fost faptul ca putem descarca de exemplu prin aplicatia Galaxy Wearable , sa iti iei din Galaxy Store-ul ceasului aplicatia celebra de Hand Wash, deci ai putea lua frumusel si SHM pe ceas tot asa, dar nu il poti descarca pe telefon standalone cum e SH din Play, deci functiile nu o sa mearga, de ce avem nevoie de SHM pe telefon ca sa functioneze functiile pe ceas , asta ma intreb foarte mult. Atat timp cat de SH nu te intreaba nimeni daca vrei sa il descarci sau nu , poti sa il iei sau nu e alegerea ta, poate ramane doar pe ceas. De aici reiese schema de marketing ,asta este situatia. Daca tot e smart ceasul putea stoca si datele de la TA si ECG cum face si cu cele de la somn, hr, mancare, apa ,etc... , iar daca incerci sa instalezi SHM prin apk , din cate imi dau seama cei de la Samsung s-au ocupat si de capitolul asta, eu cel putin nu am reusit il fac sa mearga. E si long way sa mearga dar trebuie sa iti bati capul prin fisierele ceasului , lucru total in pierdere de timp pentru useri normali. Imi pare rau dar asta este, data viitoare atentie la detalii, invatatura de minte pentru toti.
P.S: Tot jos la prezentare, cei de la Samsung mai spun si că *Imaginile sunt doar cu titlu informativ și pot să nu corespundă cu produsul comercializat. Pentru individualizare, verifică specificațiile.
24-02-2021 05:00 PM - editat 24-02-2021 05:03 PM
22-02-2021 10:22 AM - editat 22-02-2021 11:19 AM
la 22-02-2021 10:44 AM
Nu cred că a primit cineva, pentru că ăștia cu R840 sunt "the skin of the D". Nu mai zic nimic, că supăr fanii.
la 22-02-2021 11:16 AM