o 24-02-2021 07:46 PM
Hodinky mám skoro týden a poslední dva dny mě z nich začala svědit kůže na ruce pod hodinkami. Podotýkám,jedná se o běžné nošení, žádný monitoring spánku ani nemám moc utažen silikonový řemínek.
Někdo se s tím taky setkal?
( nejsem člověk s kožními problémy ani jsem tím nikdy netrpěl)
Diky
24-02-2021 07:52 PM - upraveno 24-02-2021 07:52 PM
Dobry den,
Uz se nekolik uzivatelu naslo s alergickou reakci na silikon nebo na pouzity material na spodni strane hodinek..
Me samotnemu se to u WA2 stalo jedno, ale spise slo o kombinaci potu a reakce s kuzi.. Doporucuji zkusit nosit den hodinky na druhe ruce.. Jestli se Vam zkusenost potvrdi nebo slo o ojedinelou reakci.. Pripadne by mohlo pomoci vymenit pasek za nejaky prodysnejsi...
Urcite je take dobre hodinky pravidelne sundavat obvzlaste na noc (ikdyz je tam rezim spanku)
Kuze si odpocine.
o 24-02-2021 08:01 PM
Dobrý den, sám jsem měl stejnou reakci, koupil jsem si kožený řemínek a od té doby všechno OK. Dělalo mi to i se silikonovými řemínky jiných značek, není to výsada Samsungu, prostě jsem na to alergický. Doporučuju koupit kvalitní kožený řemínek - žádné Ali, tam si můžete uškodit pochybnými materiály ještě mnohem víc.
o 24-02-2021 08:39 PM
Hezký den večer @Frojik
Rovněž napíšu svojí zkušenost s alergickou reakcí na pásek hodinek Galaxy Watch 46mm. Také jsem z počátku měl alergickou reakci pod páskem, ale po 14 dnech to zmizelo a už se neobjevilo. Vyzkoušejte kožený pásek jak doporučuje kolega @Libb nebo některý jiný silikonový pásek s roztečí 20mm.
o 24-02-2021 10:41 PM
o 25-02-2021 02:05 AM