Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Svědění kůže z nošení Galaxy Watch active 2

(Téma vytvořeno: 24-02-2021 07:46 PM)
850 Zobrazení
Frojik
Student
Možnosti

Hodinky mám skoro týden a poslední dva dny mě z nich začala svědit kůže na ruce pod hodinkami. Podotýkám,jedná se o běžné nošení, žádný monitoring spánku ani nemám moc utažen silikonový řemínek. 

Někdo se s tím taky setkal?

( nejsem člověk s kožními problémy ani jsem tím nikdy netrpěl)

Diky 

0 Like
5 Odpovědi
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den,

Uz se nekolik uzivatelu naslo s alergickou reakci na silikon nebo na pouzity material na spodni strane hodinek..

Me samotnemu se to u WA2 stalo jedno, ale spise slo o kombinaci potu a reakce s kuzi.. Doporucuji zkusit nosit den hodinky na druhe ruce.. Jestli se Vam zkusenost potvrdi nebo slo o ojedinelou reakci.. Pripadne by mohlo pomoci vymenit pasek za nejaky prodysnejsi...

Urcite je take dobre hodinky pravidelne sundavat obvzlaste na noc (ikdyz je tam rezim spanku) 

Kuze si odpocine.

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, sám jsem měl stejnou reakci, koupil jsem si kožený řemínek a od té doby všechno OK. Dělalo mi to i se silikonovými řemínky jiných značek, není to výsada Samsungu, prostě jsem na to alergický. Doporučuju koupit kvalitní kožený řemínek - žádné Ali, tam si můžete uškodit pochybnými materiály ještě mnohem víc.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den večer @Frojik 

Rovněž napíšu svojí zkušenost s alergickou reakcí na pásek hodinek Galaxy Watch 46mm. Také jsem z počátku měl alergickou reakci pod páskem, ale po 14 dnech to zmizelo a už se neobjevilo. Vyzkoušejte kožený pásek jak doporučuje kolega @Libb nebo některý jiný silikonový pásek s roztečí 20mm.

fajnsnek2
0 Like
polda
Voyager
Možnosti
Souhlas, jen žádné Ali, teda pokud nechcete, aby Vám slezla kůže.
0 Like
SirJacobus
Explorer
Možnosti
Možná bych přispěl trochu z jiného soudku... mám klasické 46mm Watche a taky mi to občas stává (nosím už roky). Jenže... materiál řemínku na to teoreticky nemusí mít, ve vašem případě, vliv - ale neberte mě za slovo, může to samozřejmě být výše zmiňovaná alergie.

Nicméně - u koženého řemínku se mi to stávalo častěji, prorože on zkrátka moc nedýchá a navíc je celkově dost přilnavý. Kůže kolem zarudne a po opravdu dlouhém nošení se začne mírně odlupovat, jako po opálení...
Děje se to ale i přímo pod hodinkami v těch případech, kdy je dlouho nesundávám a nemyju... Polde mě se tam pak hromadí všelijaké bakterie, pot atd. za což vám kůže nepoděkuje. Pomohlo, když jsem si zvykl je sem tam pravidelně sundávat, očistit a promasírovat kůži. U síťovaného kovového řemínku se mi to stává mnohem méně - a podle mě ne ani tak kvůli materiálu, ale zkrátka proto, že ten řemínek je mnohem více prodyšný.

Za mě tedy můžu doporučit (v případě silikonu) častěji sundávat a čistit. (i ruku... :smiling-face: )
Pokud to nepomůže, nebo pokud už to děláte i teď, asi holt ta alergie
0 Like