Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Srdeční tep během spánku

(Téma vytvořeno: 21-01-2020 01:14 AM)
470 Zobrazení
Vojtěch
Student
Možnosti

Ahoj, během spánku se mi zaznamená tep. Ale ráno jsou většinou ze 100 na 75% dá se nějak nastavit aby neměřil? Nebo to zjistí sám? Děkuji

0 Like
2 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím Vás @Vojtěch 

Úplně nerozumím termínu: "Ale ráno jsou většinou ze 100 na 75%". Měření tepu během spánku deaktivovat nejde. Můžete vyzkoušet deaktivovat měření REM fází spánku, měření tepu by pak nemělo být kontinuální, ale jen v intervalech. 

fajnsnek2
Libb
MegaStar
Možnosti

Měření tepu se nastavuje v aplikaci S Health a lze nastavit 3 režimy:

• vůbec - to je jasné
  • občas - asi co 10 minut, když jste v klidu
  • stále - prostě furt

Pokud chcete monitorovat spánek, hodinky potřebují monitorovat i tep. Když to vypnete, hodinky přijdou o důležitý vstup. Pokud dáte občas, bude se měřit doba spánku a 3 základní fáze. Pokud budete mít měření stále, budou hodinky rozpoznávat i REM fázi spánku.

Z toho plyne, že kdybyste měření tepu na noc vypínal stane se měření nepřesným až nemožným.

Pokud chápu dobře, vede vás k tomu stav baterie. Jaké hodinky přesně máte? Já měl Galaxy Watch a teď mám Acive 2 a u obou je spotřeba s neustálým měřením tepu prakticky neznatelná (5% za noc?) Zkuste se mrknout do bateie, co vám spotřebovává baterii. Případně, nenecháváte mobil v jiné místnosti? Není mezi vámi a mobilem nějaká překážka? Napadá mě, jestli spíš není ta spotřeba daná tím, že se snaží komunikovat a nejde mu to. Nebo nemáte aktivní WiFi?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro