o 21-01-2020 01:14 AM
Ahoj, během spánku se mi zaznamená tep. Ale ráno jsou většinou ze 100 na 75% dá se nějak nastavit aby neměřil? Nebo to zjistí sám? Děkuji
o 21-01-2020 01:47 AM
Zdravím Vás @Vojtěch
Úplně nerozumím termínu: "Ale ráno jsou většinou ze 100 na 75%". Měření tepu během spánku deaktivovat nejde. Můžete vyzkoušet deaktivovat měření REM fází spánku, měření tepu by pak nemělo být kontinuální, ale jen v intervalech.
o 21-01-2020 06:32 AM
Měření tepu se nastavuje v aplikaci S Health a lze nastavit 3 režimy:
Pokud chcete monitorovat spánek, hodinky potřebují monitorovat i tep. Když to vypnete, hodinky přijdou o důležitý vstup. Pokud dáte občas, bude se měřit doba spánku a 3 základní fáze. Pokud budete mít měření stále, budou hodinky rozpoznávat i REM fázi spánku.
Z toho plyne, že kdybyste měření tepu na noc vypínal stane se měření nepřesným až nemožným.
Pokud chápu dobře, vede vás k tomu stav baterie. Jaké hodinky přesně máte? Já měl Galaxy Watch a teď mám Acive 2 a u obou je spotřeba s neustálým měřením tepu prakticky neznatelná (5% za noc?) Zkuste se mrknout do bateie, co vám spotřebovává baterii. Případně, nenecháváte mobil v jiné místnosti? Není mezi vámi a mobilem nějaká překážka? Napadá mě, jestli spíš není ta spotřeba daná tím, že se snaží komunikovat a nejde mu to. Nebo nemáte aktivní WiFi?