Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Sports Tracker - Watch4

(Téma vytvořeno: 16-10-2021 10:47 PM)
791 Zobrazení
AceWalkerCZ
Explorer
Možnosti
Ahoj,

Koupil jsem si hodinky watch4 a zjistil, ze Wear OS zatim nabizi velmi omezene mnozstvi aplikaci, oproti napr. Apple. Nicmene jsem si na netu vycetl, ze prestoze neni verze Sports Tracker na hodinky, tak by to i tak melo jit propojit. Udajne je nutne stahnout Wear OS do mobilu a proparovat. Nicmene po stazeni Wear OS do mobilu a nasledneho spusteni, Wear OS nevidi moje hodinky.

Resil jste nekdo uz takovy problem? Vite jak proparovat Wear OS, popr. primo Sports Tracker?

Diky
0 Like
4 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, bohužel Galaxy Watch 4 běží na systému "Wear OS Powered by Samsung" a ovládá se přes aplikaci od Samsungu. Apliakce Wear OS od Google ty hodinky nevidí, proto Vámi zmíněné návody nebudou fungovat. Zkoušel jsem tu aplikaci najít a hlásí, že není kompatibilní ani s Fold3, jen s Flipem, ale s ním nemám hodinky spárované, takže to nemám jak vyzkoušet. Přímo hodinky se zdají nekompatibilní (mám hodinky s Wear OS 2.0)

Nenabízí vám ta aplikace po spuštění možnost instalace companion aplikace do hodinek?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

AceWalkerCZ
Explorer
Možnosti
Dobry den,

Dekuji za odpoved.
Po spusteni aplikace v mobilu mi aplikace nic nenabizi. Zkusim si jeste napsat na support Sports Trackeru, ale mrzi me, ze nove, pomerne drahe hodinky, konecne s Wear OS stale nepodporuji takovou spoustu aplikaci.

Hezky den
0 Like
GhostPG
Journeyman
Možnosti
Dobrý den,
řeším ten samý problém. Dostal jste na podpoře Sports Trackeru nějakou odpověď?
Díky
P.
0 Like
AceWalkerCZ
Explorer
Možnosti
Dobry den, bohuzel - bez odezvy. Pritelkyne ma Apple, ja Samsung a nedokazeme najit appku, kde bychom mohli oba souperit 😒
0 Like