Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Sms στο Galaxy Watch Ultra

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 06-04-2025 06:00 PM)
198 Προβολές σελίδας
Θοδωρής
Voyager
Επιλογές
Καλησπέρα προσπαθήσω να κάνω ένα κείμενο σε ομιλία για sms στα ελληνικά στο Galaxy watch ultra και δεν μπορώ. Ξέρει κάποιος κάποια λύση? Ενώ το έχω στα ελληνικά δεν γίνεται μου βγάζει Αγγλικά. 

image

image

12 Απαντήσεις
Earthshine
Voyager
Επιλογές
Θα κατεβάσεις το Gboard της Google από το Play Store
DUJen8CXmR.pngVbXK2ActeN.pngVt8ajSDekf.png
Θοδωρής
Voyager
Επιλογές
Το είχα κατεβάσει αλλά δεν μπορούσα να έχω και τα αγγλικά ως γλώσσα γραφής είχα μόνο τα ελληνικά πως περνάω κ 2η γλώσσα στο gboard?
AIRKROT
Explorer
Επιλογές
Καλησπέρα φίλε πατάς πάνω δεξιά το μικροφωνάκι και μετά ότι πεις το γράφει στο ρολόιktkYmFh0I2.jpg
Earthshine
Voyager
Επιλογές
Παλιά σε άφηνε τώρα δεν μπορείς αναμονή αναβάθμισης για να διορθωθεί. Αλλά και με ελληνικό πληκτρολόγιο αν μιλήσεις αγγλικά το γράφει
Θοδωρής
Voyager
Επιλογές
@ Eartshine Ok ευχαριστώ οπότε για να βρω μια εφαρμογή πχ που πρέπει να τη γράψω στα αγγλικά θα πρέπει να χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο της samsung. Επίσης στέλνω από το ρολόι απάντηση στο messenger και δεν την στέλνει ποτέ και αυτό είναι γνωστό πρόβλημα?
Earthshine
Voyager
Επιλογές
Αν θέλεις να πληκτρολογήσεις Αγγλικά τότε μόνο από το Samsung keyboard. Αν θέλεις να μιλήσεις Αγγλικά και να στο κάνει κείμενο Αγγλικά το κάνει το Gboard άσχετα που δεν μπορείς να προσθέσεις γλώσσα προς το παρών. Για το messenger δεν ξέρω να σου πω γιατί δεν το χρησιμοποιώ.
Θοδωρής
Voyager
Επιλογές
@Eartshine γιατί το πληκτρολόγιο samsung αφού έχω τα ελληνικά περασμένα ως κείμενο σε ομιλία βγάζει μόνο αγγλικά ξέρεις?
Earthshine
Voyager
Επιλογές
Δεν υποστηρίζει τα Ελληνικά
Earthshine
Voyager
Επιλογές
Βγήκε ενημέρωση για το Gboard και τώρα μπορείς να βάλεις και άλλες γλώσσες
ZMnRC3Cb7G.pngCGoGatZh8w.pngIzuQIVu8iu.png