Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Smartwatch Samsung

(Subiect creat la: 01-01-2023 08:37 PM)
338 Vizualizări
alexop
Voyager
Opțiuni
Salutări si la mulți ani! 

As vrea sa imi cumpăr un smartwatch Samsung pentru ca cel de la Huawei nu se împacă bine cu telefonul Samsung doar ca nu stiu cum tine bateria pe modelele de ceasuri Samsung, la Huawei te tine si 2 săptămâni. Sunt posesori pe aici care pot sa imi dea un sfat?

Mulțumesc! 
8 Răspunsuri
Cosmin96
Voyager
Opțiuni
Daca vrei ceas de la samsung care sa te tina mai mult bateria, ala ar fi watch5 pro, din cate am inteles undeva la 3-4 zile, dar e un pic mai maricel. Depinde ce vrei tu, personal watch5 mi se potriveste mai mult ca e mai micut(44mm).
Ideea e ca daca iti cumperi un ceas de la samsung, nu ti l iei pt baterie, majoritatea tin 2 zile, dar vin la pachet cu nenumarate beneficii. Vrei aplicatii cu duiumu, sa scrii mesaje de pe ceas, sa simti ca folosesti practic un al 2 lea telefon, atunci iti iei samsung, vrei baterie si ceas bazat pe fitnes, dar cu mai putine aplicatii si fara a putea scrie mesaje de pe el, atunci iti iei huawei.
Eu am un galaxy watch active 2 si sunt multumit de el, mi se pare urat faptul ca nu are spo2 activ avand in vedere ca are senzorul pus, dar mna, asa mai face samsung, in rest e totul bine.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Dețin un Watch 5 PRO de la lansare și sunt extrem de incantat de el.
Înainte foloseam un Garmin pe care îl încărcăm la 2 saptamani :smiling-face:

Cred că în minim de 3 zile este suficient pentru un smartwatch. Pe mine mă ține 3 zile și câteva ore și din punctul meu de vedere este suficient. Screenshot_20221231_105432_Galaxy Watch5 Manager_1000010467_1672476872.jpg
Oppenheimer
Voyager
Opțiuni
Salut,

Depinde în funcție de ce buget ai tu disponibil. Dacă acesta nu este o problemă, Watch 5 Pro ar fi alegerea cea mai sigură. Este ultimul model, autonomie este în regulă. Este considerabil mai gros decât celelalte modele din trecut.

Dacă vrei un model care să păstreze rama rotativă, Watch 4 Classic este încă un model destul de actual. Nu vei avea aceeași autonomie însă, acesta ține undeva la maxim 3 zile cu modul Power Saving activ.
Marius_M
Legend
Opțiuni
Salut, și eu la fel ca și Elf, am acest ceas și per total sunt foarte mulțumit de autonomia lui ( asta în condițiile în care am mai avut ceasuri de la Samsung începând cu primul model de Gear...) asa că mergi pe Gw5 pro Mai ales ca trebuie activat și senzorul de temperatura.
OdoClaudiu
Big Cheese
Opțiuni
La Samsung nu găsești autonomia ca la Huawei.
Eu am watch 4 LTE cel mai frumos ceas, dar lasă de dorit bateria. Maxim 2 zile. Din câte am văzut pe la utilizatori de smartwatch 5pro tine o idee mai mult. Dar și asa dacă nu se pupa ceasul Huawei cu telefonul nu as schimba ceasul.
Din punctul meu de vedere nu merita sa iei altul, nu e o diferența majora între ceasuri, o idee mai bine la conectivitate cu ceas de la Samsung. În rest aceleași lucruri le faci cu toate. Un sms, o notificare și cam atât. Partea cu monitorizarea e vax la toate.
Ductilul
Helping Hand
Opțiuni
Si eu cred ca @OdoClaudiu are dreptate, mai putin partea ca monitorizarea este vax - eu as numi-o informativa, deoarece nu am vazut pana acum ca in UPU sa te puna la apple watch sau samsung watch ca sa-ti vada semnele vitale. Inca.
OdoClaudiu
Big Cheese
Opțiuni
Salut,
De ce am zis vax? Din punct de vedere al sănătății nu poate face absolut nimic
1 EKG - nu ai cum sa bați un aparat profesional care se conecteaza pe tot corpul( sa nu mai explic cred ca cel puțin 80% din utilizatori de aici știu și au făcut măcar o data un EKG măcar pt o fisa medicala) . Nu te lasă fizica 😁
2. Tensiunea arteriala—nici un aparat profesional nu se calibreaza la mana făcut de o persoana neștiutoare. Daca mergi în farmacie ca exemplu și iei un aparat ok gen,, Omron,, nu ajungi cu el acasă și îl calibrezi tu. E deja calibrat și știe ce are de făcut și pentru ce a fost inventat.
2. SPO2 toate, dar toate testele făcute pe internet arata ca aceasta funcție nu arata realitatea. Aceste date se pot modifica foarte ușor din mai multe cauze,senzor murdar, par pe mana, tatuaje, sau o curea neadecvata sau bine strânsă pe mana.
Nu mai zic pe partea de sport unde fizic din cauza mișcărilor bruște nu poate sta foarte bine la mana.
Aici se recomanda în cel mai bun caz un aparat montat în zona pieptului gen banda de la Polar, Garmin, Wooho etc..
Iar aceste lucruri care nici măcar nu se pot apropia de realitate nu le poți lua în calcul sau cum zici,, informativa,, asta înseamnă că te minți pe tine în ceea ce tine de sănătatea ta.
0 Aprecieri
Ductilul
Helping Hand
Opțiuni
Perfect de acord cu tine - d-aia am si spus ca valorile furnizate de aceste deviceuri sunt cu titlu informativ si inca nu pot suplini aparatele specializate. Faptul ca tie chiar si "informariv" iti pare mult in acest context, este pana la urma o chestie de semantica. Personal, continui sa cred ca aceste watchuri pot oferi sau detecta, un prim semn de anormalitate care sa te trimita la un consult specializat. Un An Nou cu bine si mai bun ca cel ce tocmai a trecut.