Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Skákání přes svihadlo

(Téma vytvořeno: 06-06-2024 07:13 AM)
416 Zobrazení
JPRajmon
Explorer
Možnosti
Ahoj zacal jsem skákat přes švihadlo, vždy si na watch4. Původně jsem myslel že jen mám málo skoku a proto to mi nefunguje jenze teď dam 10 - 20 preskoku v kuse a furt mam oznámení o tom že mám zaujmout pozici. Jsem jedinej?
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Pri takýchto aktivitách je dôležité mať hodinky nasadené správne a správne utiahnuté. 

Mám síce Watch 6, ale principiálne to bude podobné -> práve som to skúsil a štart sekvencie je trochu "zaujímavý" 😀

Treba spustiť cvičenie a následne dať ruky do polohy ako na obrázku. Ruky treba pár sekúnd takto držať a počkať, pokiaľ sa cvičenie automaticky nespustí. Ono, pri tých pár razoch mi to spustiť nechcelo, pretože som mal pocit, že hodinky nedetekovali, že sú v danej polohe -> na to zabralo mierne "trhnutie" zápästím a opätovne držať pár sekúnd danú pozíciu. Potom sa už cvičenie spustilo 😉

Zobrazit řešení v původním příspěvku

6 Odpovědi
Altometer
Explorer
Možnosti

ostatné športy merajú v poriadku? Čo som počul, tak by to malo fungovať dobre práve. Skús nejak nakalibrovať

0 Like
JPRajmon
Explorer
Možnosti
Ní kliky taky blbnuly ale jinak nic jiného nepouzivam 😅
0 Like
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Pri takýchto aktivitách je dôležité mať hodinky nasadené správne a správne utiahnuté. 

Mám síce Watch 6, ale principiálne to bude podobné -> práve som to skúsil a štart sekvencie je trochu "zaujímavý" 😀

Treba spustiť cvičenie a následne dať ruky do polohy ako na obrázku. Ruky treba pár sekúnd takto držať a počkať, pokiaľ sa cvičenie automaticky nespustí. Ono, pri tých pár razoch mi to spustiť nechcelo, pretože som mal pocit, že hodinky nedetekovali, že sú v danej polohe -> na to zabralo mierne "trhnutie" zápästím a opätovne držať pár sekúnd danú pozíciu. Potom sa už cvičenie spustilo 😉

JPRajmon
Explorer
Možnosti
Díky pak vezmu svihadlo a zkusim
Lukàš
Pathfinder
Možnosti
stejná katastrofa při aktivitě Skákání panáka (spolehlivost tak na 40 %)
0 Like
JPRajmon
Explorer
Možnosti
Otestování funguje to dekuji