Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Sforait

(Subiect creat la: 02-10-2023 08:06 PM)
375 Vizualizări
UnOmBun
Apprentice
Opțiuni
Cu toate că am setat măsurarea sforăitului, port smartwatch noaptea și telefonul este la 35 cm de mine, NU ÎNREGISTREAZĂ SFORĂITUL.
Ce se poate face? 
10 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

@EmilianN  , nu pot raporta altfel din pagina de concurs...

EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Poate @UnOmBun a publicat din greșeală acest topic la în zona de concurs, l-am mutat în ”Wearables” unde este valabil.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hei, @UnOmBun ,

Câte nopți au trecut de când ai activat această opțiune?

La fel mi s-a întâmplat și mie, nu se înregistra nimic până când, într-o dimineață, am văzut că se înregistrase ceva. Ghici ce? Sforăisem!

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Bună,
Mie tot nu îmi înregistrează sforăitul.. deși eu sforăi, tot nu înregistrează.🤣
Cineva din familie mi-a spus că sforăi..
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut. Pentru ca aceasta functie sa fie activa, telefonul trebuie sa aiba un nivel ridicat de incarcare a bateriei, sau sa fie pus la incarcat pe timpul noptii, sa fie relativ aproape de cap, si cu microfonul principal (cel de jos) indreptat inspre tine. Aplicatia Health  trebuie sa aiba permisiunea de a folosi microfonul si spatiul de stocare, si seventual sa fie setata nerestrictionata din setarile bateriei.

0 Aprecieri
Fshhh
Explorer
Opțiuni
Incepand cu 26.01.2024 nici la mine nu mai inregistreaza sforaitul desi pana atunci inregistra, imi vine greu sa cred ca m-am oprit din sforait dintr-o data. Ca si "setup" nu s-a modificat nimic, telefonul sta in acelasi loc ca si pana acum, la incarcat peste noapte...vorbim despre S23 ultra si GW4...am verificat setarile, sunt la fel ca si pana acum si a inregistrat sforaitul pt mai bine de 1 an...
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Într-adevăr, e ciudat. Te-ai asigurat că ești cu update-urile la zi, atât pe telefon, cât și pe ceas?

NU UITA!

0 Aprecieri
Fshhh
Explorer
Opțiuni
Da da, totul e up to date, sunt destul de "maniac" in privinta update-urilor si le caut manual la cateva zile atat pe ceas cat si pe tel :))
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Sforăie și tu mai tare! 😀

Glumesc! Te sfătuiesc să raportezi problema prin intermediul aplicației Samsung Members și, între timp, să încerci aranjamente diferite: pune telefonul în altă poziție (poate mai aproape), asigură-te că e cu microfonul către tine, că are baterie suficientă (la fel și ceasul).

NU UITA!

Fshhh
Explorer
Opțiuni
0 Aprecieri