Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Servis Samsung

(Téma vytvořeno: 31-05-2020 08:01 PM)
777 Zobrazení
dadula2
Helping Hand
Možnosti

Zdravím, máte prosím někdo nějaké zkušenosti se servisem Samsung "Mobilní pohotovost" konkrétně v Českých Budějovicích, nebo všeobecně v MP? Myslím tím jejich přístup, ochotu a celkové jednání? Díky za veškeré info. Chci tam reklamovat GW 46mm.

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Tak co se mně podařilo zjistit: servisy běžně přepravu poštou nedělají. Nejlepší je vybrat si konkrétní pobočku, zavolat jim a domluvit se. počítejte ale s tím, že budete hradit poštovné tam i zpět.

Takže vaše možnosti:

• reklamace u obchodníka. To můžete vždy ze zákona, riskujete 30 dnů bez hodinek, ale budete mít nulové náklady.
  • zajet s nimi osobně do servisu. Po domluvě by měla být oprava možná na počkání, ale znáte to. Zjistí se, že je závada větší a nemají potřebný díl, nikdo vám to nemůže zaručit na 100%.
  • zaslat do servisu poštou. Tohle si prosím ověřte u konkrétní pobočky a byl by to spíš vstřícný krok než běžný postup.

Pokud se jedná o šedý dovoz, byla by druhá a třetí možnost placená. Poštovné bude placené vždy. (pokud byste posílal poštou do CZC, měli by vám poštovné uhradit. Ale pokud to pošlete do servisu, se kterým nemáte smluvní vztah, je to už na vás).

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
8 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký večer @dadula2 

Bohužel osobně zkušenosti s tímto servisem nemám. Ale mám skvěle zkušenosti s  VSP data - pobočku máte v Táboře. 

fajnsnek2
dadula2
Helping Hand
Možnosti

Jo, díky moc za reakci. Já do toho MP servisu volal a oni prý stejně hodinky nedělají. Nevím proč mi ho na infolince Samsungu doporučili. Do toho Tábora to mám docela z ruky a když budu reklamovat u prodejce (CZC) v místě bydliště, tak to bude "30 dní" jak vyšitých. Tak nevím ☹

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, pokud jste hodinky kupoval u CZC, nejprve si raději pečlivě ověřte, jestli se jedná o oficiální dovoz. CZC bohužel někdy nabízí zboží z takzvaného šedého dovozu. U takového zboží usíte uplatnit záruku u prodejce. Bohužel s těmi 30 dny můžete mít v tomto případě pravdu.

Pokud se jedná o oficielní dovoz, můžete využít služeb značkového servisu. Vím, že po domluvě jsou schopní udělat opravu na počkání, u mě to jednou trvalo 30 minut. Ověřím ještě, jetsli je možné tam hodinky zaslat třeba poštou. Dám vědět.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Tak co se mně podařilo zjistit: servisy běžně přepravu poštou nedělají. Nejlepší je vybrat si konkrétní pobočku, zavolat jim a domluvit se. počítejte ale s tím, že budete hradit poštovné tam i zpět.

Takže vaše možnosti:

• reklamace u obchodníka. To můžete vždy ze zákona, riskujete 30 dnů bez hodinek, ale budete mít nulové náklady.
  • zajet s nimi osobně do servisu. Po domluvě by měla být oprava možná na počkání, ale znáte to. Zjistí se, že je závada větší a nemají potřebný díl, nikdo vám to nemůže zaručit na 100%.
  • zaslat do servisu poštou. Tohle si prosím ověřte u konkrétní pobočky a byl by to spíš vstřícný krok než běžný postup.

Pokud se jedná o šedý dovoz, byla by druhá a třetí možnost placená. Poštovné bude placené vždy. (pokud byste posílal poštou do CZC, měli by vám poštovné uhradit. Ale pokud to pošlete do servisu, se kterým nemáte smluvní vztah, je to už na vás).

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Libb 

Co se týká GW 46mm, tak ty v czc.cz měly pocházet z české distribuce, sám jsem je tam kupoval. Navíc pokud @dadula2 zašle servisnímu středisku SN hodinek, tak oni to ověří o jakou distribuci se jedná.

Podle mě czc.cz nebude zase tak pomalé, záleží kam to budou posílat. Jestli musí posílat na centrálu a pak až do servisu, tak se to zdrží, ale pokud to třeba pošlou do toho Tábora , tak by to mohlo být 10-14 dní maximálně.

fajnsnek2
0 Like
dadula2
Helping Hand
Možnosti

Opravdu Vám velice děkuji za vyčerpávající odpovědi. Hodinky v každém případě jsou z CZ distribuce. Zkusím tedy kontaktovat servis v Táboře, případně budu reklamovat v CZC, které mám 10 min od bydliště. A myslíte, že kdybych je do Tábora odvezl, tak zpátky už by je poslali? Přece jenom jet 2x do Tábora je 320 km. Díky moc

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@dadula2  Asi záleží jak se s nimi domluvíte. Možná, že pokud je závada jasná a budou náhradní díly, třeba to stihnou opravit během pár hodin. Ale to je moje spekulace, více Vám řeknou přímo v servisním středisku. Ale určitě se optejte i v czc.cz jak to chodí.

fajnsnek2
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Pokud dojedete do Tábora, je šance 90%, že si zajdete někam na kafe a oni to mezitím opraví. Ale předem jim raději zavolejte.

Možná by šlo domluvit, že jim pošlete pro ty hodinky PPL nebo tak něco, těžko říct, kolik toho mají a co jim dovolují firemní předpisy.

Jo mohl bych poprosit, pokud vám naše odpovědi pomohli, označit je jako řešení? Klidně sž se hodinky opraví, jen aby i ostatní viděli, že je dotaz už vyřešený. Děkuji.

0 Like