o 31-05-2020 08:01 PM
Zdravím, máte prosím někdo nějaké zkušenosti se servisem Samsung "Mobilní pohotovost" konkrétně v Českých Budějovicích, nebo všeobecně v MP? Myslím tím jejich přístup, ochotu a celkové jednání? Díky za veškeré info. Chci tam reklamovat GW 46mm.
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 02-06-2020 08:23 AM
Tak co se mně podařilo zjistit: servisy běžně přepravu poštou nedělají. Nejlepší je vybrat si konkrétní pobočku, zavolat jim a domluvit se. počítejte ale s tím, že budete hradit poštovné tam i zpět.
Takže vaše možnosti:
Pokud se jedná o šedý dovoz, byla by druhá a třetí možnost placená. Poštovné bude placené vždy. (pokud byste posílal poštou do CZC, měli by vám poštovné uhradit. Ale pokud to pošlete do servisu, se kterým nemáte smluvní vztah, je to už na vás).
o 31-05-2020 09:31 PM
o 02-06-2020 01:04 AM
Jo, díky moc za reakci. Já do toho MP servisu volal a oni prý stejně hodinky nedělají. Nevím proč mi ho na infolince Samsungu doporučili. Do toho Tábora to mám docela z ruky a když budu reklamovat u prodejce (CZC) v místě bydliště, tak to bude "30 dní" jak vyšitých. Tak nevím ☹
o 02-06-2020 07:57 AM
Dobrý den, pokud jste hodinky kupoval u CZC, nejprve si raději pečlivě ověřte, jestli se jedná o oficiální dovoz. CZC bohužel někdy nabízí zboží z takzvaného šedého dovozu. U takového zboží usíte uplatnit záruku u prodejce. Bohužel s těmi 30 dny můžete mít v tomto případě pravdu.
Pokud se jedná o oficielní dovoz, můžete využít služeb značkového servisu. Vím, že po domluvě jsou schopní udělat opravu na počkání, u mě to jednou trvalo 30 minut. Ověřím ještě, jetsli je možné tam hodinky zaslat třeba poštou. Dám vědět.
o 02-06-2020 08:23 AM
Tak co se mně podařilo zjistit: servisy běžně přepravu poštou nedělají. Nejlepší je vybrat si konkrétní pobočku, zavolat jim a domluvit se. počítejte ale s tím, že budete hradit poštovné tam i zpět.
Takže vaše možnosti:
Pokud se jedná o šedý dovoz, byla by druhá a třetí možnost placená. Poštovné bude placené vždy. (pokud byste posílal poštou do CZC, měli by vám poštovné uhradit. Ale pokud to pošlete do servisu, se kterým nemáte smluvní vztah, je to už na vás).
o 02-06-2020 11:19 AM
Co se týká GW 46mm, tak ty v czc.cz měly pocházet z české distribuce, sám jsem je tam kupoval. Navíc pokud @dadula2 zašle servisnímu středisku SN hodinek, tak oni to ověří o jakou distribuci se jedná.
Podle mě czc.cz nebude zase tak pomalé, záleží kam to budou posílat. Jestli musí posílat na centrálu a pak až do servisu, tak se to zdrží, ale pokud to třeba pošlou do toho Tábora , tak by to mohlo být 10-14 dní maximálně.
o 02-06-2020 02:55 PM
Opravdu Vám velice děkuji za vyčerpávající odpovědi. Hodinky v každém případě jsou z CZ distribuce. Zkusím tedy kontaktovat servis v Táboře, případně budu reklamovat v CZC, které mám 10 min od bydliště. A myslíte, že kdybych je do Tábora odvezl, tak zpátky už by je poslali? Přece jenom jet 2x do Tábora je 320 km. Díky moc
o 02-06-2020 04:40 PM
@dadula2 Asi záleží jak se s nimi domluvíte. Možná, že pokud je závada jasná a budou náhradní díly, třeba to stihnou opravit během pár hodin. Ale to je moje spekulace, více Vám řeknou přímo v servisním středisku. Ale určitě se optejte i v czc.cz jak to chodí.
o 02-06-2020 10:04 PM
Pokud dojedete do Tábora, je šance 90%, že si zajdete někam na kafe a oni to mezitím opraví. Ale předem jim raději zavolejte.
Možná by šlo domluvit, že jim pošlete pro ty hodinky PPL nebo tak něco, těžko říct, kolik toho mají a co jim dovolují firemní předpisy.
Jo mohl bych poprosit, pokud vám naše odpovědi pomohli, označit je jako řešení? Klidně sž se hodinky opraví, jen aby i ostatní viděli, že je dotaz už vyřešený. Děkuji.