Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Service

(Subiect creat la: 10-04-2025 07:59 PM)
149 Vizualizări
RaulGrosos
Student
Opțiuni
Cea mai proasta experiență la un service, ok procedura de intrare in service a fost simpla, am lăsat produsul , căști Galaxy Buds3 Pro , după 5 zile primesc mesaj că sunt gata, a fost schimbată carcasa, ele nu se încărcau, în aceeași zi după ce le-am purtat o ora jumătate apare exact aceeași problemă, cum e posibil? Cat de mult dezinteres sa faci așa ceva și de fapt sa nu faci nimic!? Service -ul Samsung din Brașov.
2 Răspunsuri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Salut! În primul rând sincer, îmi pare rău ptr experienta personala! Ceva similar ( dacă nu aproape la fel) am pățit-o și cu eu cu căștile mele tot Buds3 Pro. Bine eu am depistat problema mea cu ele mai de mult timp....și am sa spun (poate și la tine sa întâmplat la fel). Deci problema mea cu Buds3 Pro a fost următoarea:
Când vroiam să ascult Spotify de ex, vb aia când mi-e era lumea mai draga, o casca ( indiferent dacă era vb de casca stânga sau cea dreapta) nu mai avea baterie! Și aici ma refer la procentaj! Adică, casca dreapta avea undeva 85% baterie iar cea stânga 15% de ex sau chiar deloc. Prima dată când le-am dus în service autorizat, au spus că au fost schimbate căștile fără cutiuța lor de transportare . A mai trecut o perioada și, constat că problema nu sa rezovat! M-am dus și a doua oară cu ele în service, iar de data asta, mi-a fost schimbata și cutiuța lor de transport/doc-ul.
Și, slavă D-nului NU mai Am nici o problema cu căștile! Și funcționează impecabil de care sunt foarte mulțumit! Repet, a trebuit să mă duc de 2 ori cu ele în service!
Eu zic totuși, să îi mai dai o șansă atât căștilor cât și tehnicienii de acolo ca să fi mulțumit pe deplin! ( la fel ca mine).
PS, în aplicația Wereable după ce le conectezi la telefon, ce procentaj îți indica căștile? Atât ele cât și cutiuța de transport 🤔
Uite, îți atașez un screenshot înainte sa le duc ptr a doua oară în service ( cum am spus și mai sus) dar, din fericire ptr mine, Problema mea cu ele, sa rezolvat...1744306790870.jpg
0 Aprecieri
RaulGrosos
Student
Opțiuni
Când le-am luat ambele arătau la fel și se încărcau corect, după un timp casa dreapta îmi spunea că nu se incarca sa o scutur de praf 😊 apoi în ziua în care am dus-o la service nu se email incarca deloc, azi le-am purtat de la service până acasă, am făcut sport cu ele și când le-am pus la încărcat erau la 85% in 10 sec am primit mesaj pe tel că nu se incarca și de atunci scade procentajul acum sunt la 83, și dca pun cablu de încărcare in carcasa tot nu se incarca iar la diagnostic din meniul telefonului la segmentul cu testarea încălcării cu cablu nu vede cablu, îmi spune să pin căștile înăuntru dar ele sunt deja acolo. Deci mâine înapoi la service
0 Aprecieri