Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Samsung watch active 2 44mm

(Téma vytvořeno: 05-08-2021 06:23 PM)
523 Zobrazení
LPlukáš
Voyager
Možnosti
Dobrý den jak vyjde nove hodinky active 4 tak bude mi operační systém wear os 3.0

Dostanu i hodinky active 2 aktualizaci? Na wear os 3.0 ?

Děkuji 

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký večer @LPlukáš 

Bohužel dle doposud známých informací bodou nové modely disponovat Wear OS, ale update starších modelů na tento OS se pravděpodobně konat nebude.

Společnost Samsung se zavázala modely hodinek s OS Tizen nadále podporovat a systém udržovat. Více viz.

https://smartmania.cz/samsung-meni-tizen-za-wear-os-co-to-znamena-pro-soucasne-a-budouci-hodinky/

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti
Dobrý den, jak píše kolega: podle všeho ne a ne to tak dobře, protože ty hodinky byly navrženy pro Tizen. WearOS má jiné nároky a nejspíš byste bys zklamán.
Pokud chcete WearOS, doporučuju nejdřív počkat na reálné informace, abyste věděl, jestli to stojí za přechod a pak případně provedl upgrade. Moje prasátko je už v pohotovosti - mám teď hodinky s WearOS a na Samsung s tímto systémem se velmi těším.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

3 Odpovědi
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký večer @LPlukáš 

Bohužel dle doposud známých informací bodou nové modely disponovat Wear OS, ale update starších modelů na tento OS se pravděpodobně konat nebude.

Společnost Samsung se zavázala modely hodinek s OS Tizen nadále podporovat a systém udržovat. Více viz.

https://smartmania.cz/samsung-meni-tizen-za-wear-os-co-to-znamena-pro-soucasne-a-budouci-hodinky/

fajnsnek2
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti
Dobrý den, jak píše kolega: podle všeho ne a ne to tak dobře, protože ty hodinky byly navrženy pro Tizen. WearOS má jiné nároky a nejspíš byste bys zklamán.
Pokud chcete WearOS, doporučuju nejdřív počkat na reálné informace, abyste věděl, jestli to stojí za přechod a pak případně provedl upgrade. Moje prasátko je už v pohotovosti - mám teď hodinky s WearOS a na Samsung s tímto systémem se velmi těším.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

LPlukáš
Voyager
Možnosti
Děkuji za odpověď 😀