Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung watch 5

(Téma vytvořeno: 10-01-2024 09:04 AM)
524 Zobrazení
Members_E4AL7Nr
First Poster
Možnosti

Zdravím.

Máte někdo zkušenost s přesností měření tepu u hodinek Samsung galaxy watch 5? Viděla jsem spoustu diskuzí, kde si lidé stěžovali na nepřesné měření ,oproti třeba pásu či jiným hodinkám, zejména u řady 4.

Díky

0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Members_E4AL7Nr 

Osobně jsem měl možnost loni testovat několik měsíců Galaxy Watch5 a žádné velké odlišnosti v měření tepu oproti mým primárním hodinkám Garmin jsme nepozoroval. Je se třeba si uvědomit, že samotná metoda měření tepu optickým senzorem vykazuje značnou míru nepřesnosti a zejména v zátěži a vyšších tepových frekvencích už jsou odchylky od hrudního pásu výrazné. Pokud tedy požadujete vysokou přesnost měření, vždycky je lepší používat pro měření hrudní pás - u optického senzoru už se negativně projevuje pot, posunutí hodinek na zápěstí, povolený pásek apod. 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Members_E4AL7Nr
používal jsem rok Watch5 Pro a přikláním se ke kolegovi. Žádnou velkou odchylku jsem nikdy neměl za normálního používání. Při cvičení to někdy díky potu zablblo, jinak hodnoty +- odpovídaly. Teď nosím Watch6 Classic a stejný případ.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
5 Odpovědi
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Members_E4AL7Nr 

Osobně jsem měl možnost loni testovat několik měsíců Galaxy Watch5 a žádné velké odlišnosti v měření tepu oproti mým primárním hodinkám Garmin jsme nepozoroval. Je se třeba si uvědomit, že samotná metoda měření tepu optickým senzorem vykazuje značnou míru nepřesnosti a zejména v zátěži a vyšších tepových frekvencích už jsou odchylky od hrudního pásu výrazné. Pokud tedy požadujete vysokou přesnost měření, vždycky je lepší používat pro měření hrudní pás - u optického senzoru už se negativně projevuje pot, posunutí hodinek na zápěstí, povolený pásek apod. 

fajnsnek2
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Members_E4AL7Nr
používal jsem rok Watch5 Pro a přikláním se ke kolegovi. Žádnou velkou odchylku jsem nikdy neměl za normálního používání. Při cvičení to někdy díky potu zablblo, jinak hodnoty +- odpovídaly. Teď nosím Watch6 Classic a stejný případ.

0 Like
Members_E4AL7Nr
First Poster
Možnosti

V jedné diskuzi jsem četla i rozdíl Garmin a tyto. Ale asi šlo o ojedinělý případ. Děkuji

0 Like
Frosby
Voyager
Možnosti
Jestli nejsi nějaký ultra sportovec, tak je to ok. Pro občasného sportovce super 👍
0 Like
Z0MBl
First Poster
Možnosti
Jaky hrudni pas je mozne pouzivat v kombinaci se Samsung Galaxy Watch? (Bez telefonu)
0 Like