Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung Watch 5 Pro + S22 Ultra - počítanie krokov

(Téma vytvořeno: 01-10-2022 11:21 AM)
652 Zobrazení
Julexy
First Poster
Možnosti
Aké máte skúsenosti s počítaním krokov s hodinkami Watch 5 Pro. Mne osobne to počíta blbosti. Mám poci tak 4x viac ako je realita. Už som aj resetoval hodinky a stále to isté. Má niekto radu? Ďakujem
0 Like
10 Odpovědi
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Osobne som doteraz nepostrehol žiadne sťažnosti na počítanie krokov pri Watch 5 Pro.

Počet krokov porovnávate s inými hodinkami, alebo telefónom, alebo ako?

0 Like
JanSA24
Pioneer
Možnosti
Kroky počíta aj mobil aj hodinky. V samsung health treba vypnúť počítanie krokov telefónu.
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Aktualne pouzivam rovnaku kombinaciu a nepride mi, ze by pocitalo zle kroky. Vychadza mi to narovnako ako ked som mal GW4 classic alebo predtym este Active 2.
Z coho usudzujete resp. s cim porovnavate napocitany pocet krokov?
Ktoru aplikaciu/ie pouzivate (S health, Google fit,...)? Pouzivate aj nejaku sychronizacnu appku ako health sync? Pri synchronizacii moze dochadzat k nejakemu dvojitemu zaratavaniu aktivit. Telesne udaje ako vyska ci vaha mate zadane spravne?
A nakoniec pocet krokov nikdy nebude uplne presny, lebo ktorekolvek zariadenie zapocita aj pohyb pri ktorom realne neboli ziadne kroky spravene alebo naopak nezapocita kroky pri nejakych aktivitach napriklad ka sa tlacil kocik a pod. Preto by som pocet krokov bral len tak orientacne ako som bol v dany den aktivny alebo aky som bol aktivny z dlhodobeho hladiska.
0 Like
Julexy
First Poster
Možnosti
Pouzivam S health. Pred tym som mal TW 3 GPS. Dnes sa motam po kuchyni a uz mam 2000 krokov. To by som musel behat okolo stola ako vrtula. Nieco a niekde mam zle nastavene a neviem kde a co.
0 Like
Julexy
First Poster
Možnosti
Viete poradit kde? Hladam a nenasiel som. Dakujem
0 Like
TvojaMama
Voyager
Možnosti
2000 krokov je ako nič. Skúste si to niekedy počítať v hlave koľko vám bude trvať 100krokov.. alebo si odkrokovat cely byt/dom. Navyše ak ste v kuchyni napriklad krajal alebo robil rukou pohyb hore-dole pri inej činnosti (napríklad umývaní 😅) tak vam to zarata ako kroky. Treba mat preto stale zapnute gps aby to vedelo kroky prepocitat na zaklade prejdenej vzdialeností. 100% presne to nikdy ale nebude, je jedno akú značku si kúpite.
0 Like
Julexy
First Poster
Možnosti
Dakujem, neuvedomil som si, ze aj bezne pohyby rukou to pocita. Viem, ze to presne nebude nikdy ale aspon priblizne by to mohlo pocitat. Skusim si odkrokovot ked pojdem von sa prejst a porovnat s hodinkami.
0 Like
TvojaMama
Voyager
Možnosti
Bežné pohyby úplne nie, musia byť rytmické cca ako chôdza alebo beh.
0 Like
Špeko
Explorer
Možnosti
V samsung healthScreenshot_20221010-130703_Samsung Health.jpgScreenshot_20221010-130732_Samsung Health.jpg
0 Like