Update: am schimbat ceasul, poate de data asta este cu noroc
Salut!
Sunt curioasa cât va tine pe voi bateria la Watch 4.
Eu am varianta Classic 42mm BT care este înca perioada de învățare a bateriei.
Încă îl testez sa vad dacă ii dau retur sau nu, ținând cont că a făcut figuri din prima zi, plus de 2 ori a intrat in modul de protecție pentru overheat. I-am dat și de 2 ori hard reset și am luat-o de la 0 cu el.
Ieri l-am scos de la încărcat pe la ora 10 și după 12 ore a ajuns la 30% baterie, cu opțiunile din fabrică on (locație, wifi, luminozitatea aproape scăzută, bpm on, watchface din fabrică, aod off) și am primit câteva notificări pe parcursul zilei, am mai verificat ekg, nimic ieșit din comun. Deci, bateria a ținut undeva la 12-14 ore.
Apoi aseară l-am pus la încărcat și ulterior l-am avut la mana în timpul somnului, setat de bedtime, wifi on, locație on, bpm on, aod off (practic l-am lăsat cu setările venite din fabrică) și în 12 ore s-a consumat 50% baterie. Este normal?
Diseară o sa îl testez fără varianta de bedtime.
Am tot citit pe diverse forumuri, inclusiv pe reddit, ca ideal ar fi ca varianta asta de ceas sa tina undeva la minim 1 zi (24h), chiar mai mult, in condiții de utilizare normală. Chiar și pe YouTube gasisem un review cu o tipa care l-a folosit și la activități workout, monitorizare somn, notificări și a ținut lejer peste 24h.
Mulțumesc.
Edit: într-o ora a mai scăzut cu 5% bateria, doar având ceasul la mana, fără notificări primite, etc (poze pentru referință).