Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung Pay Gear S3 Frontier

(Subiect creat la: 12-02-2024 07:07 AM)
414 Vizualizări
MisterGhili
Apprentice
Opțiuni
Buna dimineata, 

Detin un galaxy s3 frontier si nu reusesc sa ii dau de cap cu samsung pay, pe diverse site-uri scrie ca este compatibil, oare nu merge la noi in Romania? Nici in aplicatia wearable nu apare samsung pay sau alta metoda de plata pentru ceas.
Daca a întâmpinat cineva astfel de problema.. as fi recunoscător daca mi-ar dezvalui modalitatea de rezolvare.
9 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Samsung Pay nu este disponibil în România.
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @MisterGhili , 

Din păcate, așa cum ți-a spus și @AlphaBlue , serviciul Samsung Pay nu este încă disponibil în România. Nu există nicio informație oficială din care să reiasă o dată a disponibilității lui. Poți folosi însă Google Wallet pentru a face plăți cu dispozitivul tău.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
MisterGhili
Apprentice
Opțiuni
De unde o descarc? Te referi la ceas?
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Cred ca nu a fost atent la modelul ceasului. S3 Gear are Tizen, nu Wear OS, deci nu exista Google Wallet pentru el.

0 Aprecieri
MisterGhili
Apprentice
Opțiuni
În regulă, m-am lămurit, îmi trebuie alt ceas. Vă mulțumesc tuturor,

Stimă
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hei, @MisterGhili ,

Există o promoție interesantă acum pe site-ul Samsung România, cumperi un Galaxy Watch6, alegi și o curea și primești discount 15%. Am făcut o simulare, ieși la 1.314 lei și dacă nu te grăbești :smiling-face: la un moment dat îți apare și un pop up care care îți oferă un discount de 5% la întregul coș. Dacă nu-ți apare să-mi spui, îți dau eu codul în privat.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
MisterGhili
Apprentice
Opțiuni
Ok, mulțumesc
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Ah, da, scuze! Pe Tizen nu poți instala Google Wallet.

NU UITA!

fun2ride
First Poster
Opțiuni
GW6 nu este ok cu bateria...mai bine un garmin venu 2 sau 3 ...
0 Aprecieri