Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung Health

(Téma vytvořeno: 30-03-2021 03:49 PM)
670 Zobrazení
VSl
Apprentice
Možnosti

Dobry den, po aktualizaci mi z  applikace Samsumng Health na hodinkach Galaxy watch zmizela statistika celkovych spalenych kalorii za den/tyden. Viz nize obrazek. Kde se da prosim znovu najit a aktivivat na zabrazeni?

Dekuji

Vaclavcal.jpg

0 Like
8 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @VSl 

Nemám model Galaxy Watch 46mm již k dispozici, ale mám za to, že výpočet spálených kalorií souvisí s obehrání této funkcionality v rámci updatů aplikace Samsung Health. 

Spálené kalorie nemám ani u Galaxy Watch3

Menu Samsung Health.png

fajnsnek2
0 Like
VSl
Apprentice
Možnosti

Dekuji. Ano, spalene kalorie za cely den jsem v nabidce nikde nenasel. Ale pred aktualizaci firmware (pred par dny) k dispozici byly. Ted take nekde v systemu jsou, protoze nektere ciferniky udaj o poctu kalorii za den ukazuji. Bohuzel jsem nikde nenasel moznost je sledovat za cely tyden a porovanani s predchozim tydnem, jako to bylo pred aktualizaci. Prijde mi to zvlastni u fitness aplikace, neevidovat kalorie!?

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Pamatuji si, že odebrání spálených kalorií bylo avizováno pro mobilní verzi aplikaci již loni v létě. U novějších modelů hodinek Galaxy Watch Active2 a Watch3 k tomu již došlo dříve, ale na Watch46mm byla tato funkce pravděpodobně odebrána v rámci updatu na poslední verzi systému Tizen. Odebrání bylo zřejmě následkem toho, že si velká řada uživatelů stěžovala, že tento výpočet je nepřesný - do spálených kalorií se totiž nezapočítával ST, který je významným parametrem. Lepší a příjemnější odpověď Vám bohužel asi neposkytnu 😐

fajnsnek2
0 Like
VSl
Apprentice
Možnosti

dekuji za info, odstraneni z aplikaci jsme nezaznamenal :(. Prijde mi to velmi spatny krok od @Samsung. Kalorie jsou prece zaklad (prijem/vydej).

Nevite o nejake dobre aplikaci, ktera kalorie pocita (vcetne spanku atd)? Dekuji

0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý večer, je to tak, jak píše kolega @fajnSnek, pro novější modely byla tato funkce odebrána již dříve a na Váš starší model až nyní. Stejné hodinky jako Vy má i táta a odebrání spálených kalorií proběhlo updatem i u něho.

0 Like
Krasomila
First Poster
Možnosti
Dobrý den, prosím jdou změnit na samsung health kcal na jouly
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Krasomila

Toto změnil bohužel nejde, pouze kcal 🤨

fajnsnek2