Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung Health a zvukove hlasky

(Téma vytvořeno: 19-06-2023 12:31 PM)
496 Zobrazení
FilipV
Journeyman
Možnosti
Ahoj. Daval jsem pred casem, ale odpoved jsem nedostal. Byl jsem zvykly, ze mi hodinky hlasily ubehnuti/ujeti kazdeho km. To se u watch 4 nedeje..pouze vibruji. Jde to? Nejde to? Jde to u watch5? Diky.

0 Like
11 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @FilipV
mně to po každém km zavibruje, což mi vyhovuje, ale nemám zapnuto "zvukový průvodce". Zkoušel jste to i s touto volbou?

0 Like
FilipV
Journeyman
Možnosti
Ano. Zapnuto a nic.
0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Zdravím, na GW4 můj zvukový průvodce funguje bezchybně (pro chůzi a turistiku) Překontroluje si v nastavení hodinek, zda máte nainstalován modul převodu řeči na Čeština. Nastavení - Obecné - Převod textu na řeč - Jazyk
IT technik
0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Není to tak jednoduché. Z vlastní zkušenosti vím, že to občas nefungovalo ani po instalaci modulu. Ten je nicméně potřeba, pokud jsou sluchátka spárovaná rovnou s hodinkami. Pokud jsou přes tel, tak občas to jde, občas ne. Mně to teď funguje, ale předpokládám, že po dalším restartu či nějaké aktualizaci zas přestane. Jako skoro vše od dua Samsung/Google.
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Sluchátka nepoužívám a nevidím v popisu problému výše, zmínku o sluchátkách. SHealth a pruvodce cvičením používám denně. Chůze a turistika.Screenshot_20230619_171818_Samsung Health.jpg
IT technik
0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Aha, pardon, automaticky jsem předpokládal, že při sportu má dotyčný sluchátka a chce ty hlášky slyšet v nich. Pak je to tak, jak jsem psal, přes reproduktor v hodinkách či tel to nevím, to nikdy jsem nezkoušel.
middex
Pathfinder
Možnosti
Jen si tipnu, protože "chodím" pouze se sluchátky a do nich mi to hlásí. Nemáte zakázán zvuk v celém systému? ( nastavení-zvuky-vibrace)

S10e, Tab S5e, Buds+
0 Like
FilipV
Journeyman
Možnosti
Do sluchatek to jde. Bez nich bohuzel 😞
FilipV
Journeyman
Možnosti
Nainstalovano. Vyzkousim. Dekuji
0 Like