o 06-01-2021 10:16 AM
Ahojte, prosím vás vedeli by ste mi poradiť, mám pár týždňov hodinky samsung galaxy watch 46mm s telefónom huawei p30 lite, na začiatku pekne s mt komunikovali, no hneď prvé dni sa často odpájali, to som ešte netušila že je nejaký problém-nebolo času venovať sa im, no teraz som sa im trošku povenovala a nejdú vôbec spojiť s mt či cez bt alebo cez aplikáciu wearable, veľakrát som ich resetovala, takisto nanovo inštalovala aplikáciu wearable aj plugin no stále sa to nechce spojiť. Prosím poraďte nejaký tip ako spárovať, resp. kde je chyba? Ďakujem moc... je škoda využívať takéto hodinky len na funkciu času.
Vyřešeno! Přejít na řešení
06-01-2021 01:15 PM - upraveno 06-01-2021 01:44 PM
Dobrý den @hannah25,
Již několikrát jsme zde řešili podobné problémy s telefony Huawei / Honor / Xiaomi a tohle je jejich častý problém, protože mají poměrně agresivní ukončování aplikací. S telefony Samsung nebyl problém.
Zkuste se podívat v nastavení, jaká oprávnění mají aplikace Galaxy Wearable + Galaxy Watch Pluggin. Je potřeba aby měly aplikace všechna potřebná Oprávnění + aby u těchto aplikaci byly vypnuty všechny úspory baterie. V nastavení baterie tedy vypněte všechny možné optimalizace pro Wearable (RAM, battery), automatickou úsporu, aby telefon držel program spuštěný na pozadí a samovolně jej neukončoval.
Zároveň jen doplňuji, že s telefonem Huawei přicházíte také o další notifikace - v hodinách nebudete mít aplikaci Zprávy a Email od Samsungu - ty se v nabídce zobrazí pouze při propojení s telefonem Samsung. Na SMS a emaily ale odpovídat půjde přes notifikace v hodinkách.
Pokud chcete z hodinek určité značky dostat maximum, tak to chce telefon stejné značky.
Dejte vědět, zda Vám to pomohlo, a pokud ano, označte, prosím, mou odpověď jako přijmout řešení. Děkuji.
Pěkný den.
06-01-2021 01:15 PM - upraveno 06-01-2021 01:44 PM
Dobrý den @hannah25,
Již několikrát jsme zde řešili podobné problémy s telefony Huawei / Honor / Xiaomi a tohle je jejich častý problém, protože mají poměrně agresivní ukončování aplikací. S telefony Samsung nebyl problém.
Zkuste se podívat v nastavení, jaká oprávnění mají aplikace Galaxy Wearable + Galaxy Watch Pluggin. Je potřeba aby měly aplikace všechna potřebná Oprávnění + aby u těchto aplikaci byly vypnuty všechny úspory baterie. V nastavení baterie tedy vypněte všechny možné optimalizace pro Wearable (RAM, battery), automatickou úsporu, aby telefon držel program spuštěný na pozadí a samovolně jej neukončoval.
Zároveň jen doplňuji, že s telefonem Huawei přicházíte také o další notifikace - v hodinách nebudete mít aplikaci Zprávy a Email od Samsungu - ty se v nabídce zobrazí pouze při propojení s telefonem Samsung. Na SMS a emaily ale odpovídat půjde přes notifikace v hodinkách.
Pokud chcete z hodinek určité značky dostat maximum, tak to chce telefon stejné značky.
Dejte vědět, zda Vám to pomohlo, a pokud ano, označte, prosím, mou odpověď jako přijmout řešení. Děkuji.
Pěkný den.
o 06-01-2021 03:59 PM
Na teraz to pomohlo keď som povypinala úsporu energie pre tieto dve aplikácie ale vždy nastane problém keď mám v tel. Nainštalovanú aplikáciu Samsung health. Ako náhle ju tam mám , znova hodinky odpaja a nedá sa s nimi nič robiť...
06-01-2021 05:38 PM - upraveno 06-01-2021 05:40 PM
To je zvláštní, že by na to měla vliv aplikace Samsung Health. Vždy když jsme to řešili, tak to bylo způsobené tím, že Huawei uspával ty dvě aplikace a proto se hodinky odpojovaly. Vždy jak se vypnula úspora energie, tak to potom fungovalo a hodinky se připojovaly. To, že by na to měla vliv aplikace Samsung Health jsem ještě nezaznamenal. Napadá mě tedy ještě zkusit u aplikace Samsung Health vymazat paměť, případně data a pak znovu nastavit. Ale opravdu by to mělo souviset spíše s tím uspáváním aplikace.
Pěkný den.
o 11-01-2021 12:56 PM
o 11-01-2021 07:26 PM
Ďakujem pekne za rady zatiaľ to pekne funguje a už sa konečne hodinky neodpajaju, už sa len musím naučiť s nimi pracovať a takisto s apkou health.
o 01-08-2021 06:56 PM
Dobrý deň,
Mam ten istý problém, mam niekoľko dní hodinky Samsung galaxy watch active 2, telefón Honor 9X lite. Akonáhle sa vzdialim od telefónu asi na 2m alebo si zapnem inú aplikáciu ako instagram, Facebook, CP, internetový prehliadač, hodinky sa hneď odpoja. V nastaveniach som zrušila šetriaci režim na aplikácie Samsung a stále sa to opakuje. Co s tým?
Dakujem za radu
o 25-09-2021 07:02 PM