Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung galaxy watch - nefunkčné počítanie kalórii

(Téma vytvořeno: 18-09-2019 02:36 PM)
3482 Zobrazení
lamajxa
Journeyman
Možnosti

Dobrý deň, pol roka vlastním hodinky samsung galaxy watch. Prišla som na to, že ak si dám kruhový tréning zakaždým mi ukazuje rovnako spálené kalórie: 30min 117kcal. Bolo mi to divné lebo robim rôzne tréningy. Silové aj kondičné a vždy rovnaké číslo. Skúsila som hodinky zapnúť tréning počas sedenia za pc a opäť to isté číslo za 30min spálených 117kcal. Tep merá počas tréningu. Hodinky boli kupované z ehopu Turbado. Vedeli by ste mi s týmto problémom poradiť? Plus či náhodou eshop nepredáva neoriginál kusy vašej techniky. Hodinky som si kupovala hlavne kvôli tréningu a zistím, že nefungujú tak ako majú. Ďakujem za vašu odpoveď s pozdravom 

0 Like
20 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Přeji hezký den !

Bohužel toto není chyba Vašeho kusu ale vlastnost hodinek. Viděl jsem na to myslím v tomto Videu

Měření tepu evidentně slouží jako informační hodnota, ale do výpočtu kalorií vůbec nevstupuje. Spotřebované kalorie jsou zřejmě počítány podle váhy a věku a aktivního času.

fajnsnek2
lamajxa
Journeyman
Možnosti

to ste ma veľmi nepotešili 😞

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Bohužel je to tak, Samsung v této oblasti má ještě rezervy. Pokud chcete pokročilí fitness tracker, tak asi Garmin, případně Fitbit... 

fajnsnek2
0 Like
lamajxa
Journeyman
Možnosti

jasne asi to tak urobím. Prípadne neviete či aj verzia activ robí to isté?

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Pokud se podíváte na to video co jsem dával v druhém příspěvku (stačí kliknout na slovo Videu), tak tam je vidět, že to dělají GW46 i Galaxy Watch Active. Je možné, že nové Watch Active 2 na tom budou lépe díky přesnějšímu senzoru tepu, ale nemám to ověřené...

fajnsnek2
lamajxa
Journeyman
Možnosti

vidím. ďakujem pekne za vaše rady a váš čas :smiling-face: prajem pekný deň

lamajxa
Journeyman
Možnosti
Dobrý deň, po čase sa vám ozývam :smiling-face: ako sú na tom watch active 2? počítajú už spálené kalórie aj z tepu? Uvažujem, že prejdem na ne. Kedže chcem športové hodinky ale zatiaľ žiadne mi vizuálne neulahodili ako Samsung. (aj rozhraním)
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Přeji hezký den @lamajxa 

Watch Active 2 používám hlavně na chůzi. Ale vyzkouším dnes jinou aktivitu - např. rotoped v klidu a při chůzi jaký bude rozdíl.

fajnsnek2
lamajxa
Journeyman
Možnosti
Skúste zapnúť aktivitu tréningu napr kruhový tréning v kľude a napr. keď budete niečo robiť. Či ukáže rozdiel hodinka. Vtedy zistíme či počíta aj aktívne kalórie