Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Samsung Galaxy Watch active 2 plavání

(Téma vytvořeno: 23-01-2022 02:38 PM)
2859 Zobrazení
HolkazMoravy
Student
Možnosti

Dobrý den, včera jsem byla s hodinkami plavat, měla jsem i vodní zámek a hodinky se mi po tom sekly, a nejde s nimi nic udělat, nereagují na zmáčknutí tlačítek a ani displej , chtěla jsem je natvrdo restartovat,ale ani to mi nejde. Už nevím co dál udělat 🤯

0 Like

3 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den,
pravděpodobně se do nich dostala voda. Splňují sice normu IP68, ale nejste první ani poslední komu se to stalo. Špatně snášejí například nárazy do vody apod., ale není na mě soudit, jak jste s nima zacházela. Na druhou stranu jste mohla prostě narazit na "horší kus". Plaval jsem s hodinkami active 2, Watch3 i Watch4 a vždy bez problémů. Teda zatím.

Myslím, že bez servisu se neobejdete a Ti vám po šetření řeknou, zda máte nárok na reklamaci či ne.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
Řešení
spankyman
Helping Hand
Možnosti
Ahoj.takze podržet obe tlačítka radsi 10 vterin nefunguje? A když se daji nabíjet,tak delaji co?

0 Like
Řešení
isivolf
Voyager
Možnosti
Dobrý den, doporučuji z vlastní zkušenosti vložit hodinky vypnuté do rýže a nechat je tam 2 dny. Poté zkuste dát hodinky nabíjet a uvidíte. Pokud ani to nepomůže, pak už opravdu jedině servis.

0 Like
13 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den,
pravděpodobně se do nich dostala voda. Splňují sice normu IP68, ale nejste první ani poslední komu se to stalo. Špatně snášejí například nárazy do vody apod., ale není na mě soudit, jak jste s nima zacházela. Na druhou stranu jste mohla prostě narazit na "horší kus". Plaval jsem s hodinkami active 2, Watch3 i Watch4 a vždy bez problémů. Teda zatím.

Myslím, že bez servisu se neobejdete a Ti vám po šetření řeknou, zda máte nárok na reklamaci či ne.

0 Like
HolkazMoravy
Student
Možnosti
Dobrý den,

děkuji za odpověď. Zkusím servis a uvidím 🤷🏼‍♀️
0 Like
Řešení
spankyman
Helping Hand
Možnosti
Ahoj.takze podržet obe tlačítka radsi 10 vterin nefunguje? A když se daji nabíjet,tak delaji co?
0 Like
HolkazMoravy
Student
Možnosti
Ahojky, právě to vůbec nereaguje...a když dám nabíjet tak se nic neděje ...🤦 Občas problikne na displeji jakože Samsung Galaxy watch active 2 rebooting tak zkouším jakože podržet obě tlačítka, pak by se mělo 3x tlačítko domu a nic...prostě nic...🤷🏼‍♀️
0 Like
spankyman
Helping Hand
Možnosti
0 Like
HolkazMoravy
Student
Možnosti
Tak tohle přesně jsem zkoušela a hodinky na to vůbec nereagují🤷🏼‍♀️
0 Like
spankyman
Helping Hand
Možnosti
Tak holt servis no
Řešení
isivolf
Voyager
Možnosti
Dobrý den, doporučuji z vlastní zkušenosti vložit hodinky vypnuté do rýže a nechat je tam 2 dny. Poté zkuste dát hodinky nabíjet a uvidíte. Pokud ani to nepomůže, pak už opravdu jedině servis.
0 Like
HolkazMoravy
Student
Možnosti
Dobrý den, jenže já je nevypnu 🤦ale rýži zkusím , už jsem dostala více takových rad....
0 Like