Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Samsung Galaxy Watch 46mm LTE - QR esim

(Téma vytvořeno: 02-05-2020 12:59 PM)
1633 Zobrazení
Nicknamer
Explorer
Možnosti

Zdravím všechny, nedávno jsem dostal hodinky Watch 46mm LTE a chtěl jsem nahrát esim,ale neustále mi hlásí hlášku viz.níže Kupováno v ČR...

Dá se s tím něco dělat? Flash firmwaru?
Screenshot_20200502-120033.jpg

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Nicknamer
Explorer
Možnosti

@fajnSnek děkuji moc za pomoc, díky té distribuci jsem zapátral na cizích fórech a mám vyřešeno. Celé to nešlo, protože jsem byl připojen v telefonu na Wi-Fi. Samozřejmě jsem zkoušel přepnou i na data,ale mám dualsim a neustále jsem měl zapnuté O2 data a sim chtěl přidat na síti Vodafone a proto to nešlo. Po zapnutí správných dat na telefonu to už běží :smiling-face: Díky moc za pomoc :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type:

Zobrazit řešení v původním příspěvku

9 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Nicknamer 

Pocházejí hodinky z české distribuce ? Mohl by být problém, pokud jsou hodinky určeny pro cizí distribuci.

fajnsnek2
Nicknamer
Explorer
Možnosti

Zdravim @fajnSnek , da se to zjistit nejak z hodinek/applikace? Dostal jsem je darem, tudiž nevim... Mám jen informaci, ze byl kupovan v ceskem eshopu... 

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Nicknamer 

Ve kterém obchodě byly hodinky prosím koupeny ? Jsou na krabičce nalepeny bílé popisky o shodě v českém jazyce ? Zda se jedná o hodinky z CZ distribuce by Vám ověřilo servisní středisko Samsung podle sériového čísla. 

fajnsnek2
Nicknamer
Explorer
Možnosti

Jediná česká přelepka je tato...

Samsung se na toto téma vyjádřil, že to není jejich problém a že eSim si řeší operátoři 😕

IMG_20200503_092801.jpg

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Tak podle popisku by to asi měla být ČR distribuce. Z přidáním eSIM do hodinek zkušenost nemám. Napadá mě ještě vyzkoušet přidat eSIM přes telefon Samsung. 

fajnsnek2
Řešení
Nicknamer
Explorer
Možnosti

@fajnSnek děkuji moc za pomoc, díky té distribuci jsem zapátral na cizích fórech a mám vyřešeno. Celé to nešlo, protože jsem byl připojen v telefonu na Wi-Fi. Samozřejmě jsem zkoušel přepnou i na data,ale mám dualsim a neustále jsem měl zapnuté O2 data a sim chtěl přidat na síti Vodafone a proto to nešlo. Po zapnutí správných dat na telefonu to už běží :smiling-face: Díky moc za pomoc :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type:

nezumi8407
First Poster
Možnosti

Nevíte, zda problém s cizí distribucí byl již vyřešen? T-Mobile CZ nefiguruje na seznamu podporovaných sítí (https://www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-watch/carrier/) ale firma sama tvrdí, že je. Na téže stránce se cosi píše o podpoře na evropské úrovni (že přenášení z jedné země do druhé bude fungovat později).

0 Like
Franta
Journeyman
Možnosti

Zdá se, že to je seznam států a operátorů, kde funguje jedno číslo pro telefon i hodinky a proto tam žádný CZ operátor není.

4032Mirek
Journeyman
Možnosti

Uživatel

@nezumi8407  napsal:

Nevíte, zda problém s cizí distribucí byl již vyřešen? T-Mobile CZ nefiguruje na seznamu podporovaných sítí (https://www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-watch/carrier/) ale firma sama tvrdí, že je. Na téže stránce se cosi píše o podpoře na evropské úrovni (že přenášení z jedné země do druhé bude fungovat později).

Zdravím T mobil vše funguje ale mobil má jiné číslo než hodinky ( neumějí naklonovat sim a esim- zatím. Prý to chce ještě čas )