Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung calculează caloriile aiurea

(Subiect creat la: 07-09-2022 06:45 PM)
362 Vizualizări
gabriel9511
Voyager
Opțiuni
Doar la mine algoritmi Samsung calculează calorii aiurea în antrenamente pe Galaxy watch 4?va dau exemplu
- 30minute de bicicleta fitness 200calorii ,Apple și Huawei calculau 90-100calorii
-10minute de ciclism exterior Samsung 170calorii, Apple Huawei 90-100calorii . La voi la fel pune calorii aiurea? Nu mi se par precisi acești algoritmi ,am avut și Huawei și Apple și nu puneau calorii așa de multe aiurea. 
6 Răspunsuri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Niciun ceas, indiferent de brand nu va calcula caloriile cum trebuie.
Atat timp cat nu introduci datele tale la modul exact, înălțime, greutate, vârstă, masa musculara, densitate osoasa, temperatura ambientala, etc nu are cum sa calculeze perfect. Si nu cred ca exista aplicație care sa ia in calcul toți acești factori.
Toți folosesc anumite standarde corporale, de exemplu greutatea medie folosita, în general, este 75 kg, dacă tu nu ai 75 kg deja calculul este dat peste cap.
Concluzie, folosește numărul respectiv de calorii ca baza de comparație cu un antrenament anterior, nu folosi ca baza pentru calculul unei diete.
gabriel9511
Voyager
Opțiuni
Pe toate 3 deviceurile aveam aceiasi greutate (verificata la zi ) înălțime sex . Pur și simplu Samsung calculează în antrenamente cu 50% mai multe calorii deci ceva e in neregula cu algoritmi lor. Bănuiesc că nu calculează folosind și pulsul și Huawei Apple așa o face .
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Da am o curiozitate.... De ce crezi ca Samsung calculeaza gresit si pune mai mult cu 50% si nu greseste Huawei si Apple care pun mai putin?

Intreb si eu pt un prieten...

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri
gabriel9511
Voyager
Opțiuni
Apple și Huawei calculează și pe baza pulsului ceea ce e mai corect, Samsung împinge cifrele din burta pe baza la înălțime greutate ceea ce e greșit . De-asta e ff dezamăgitor îți oferă informații eronate
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Am inteles... Era doar o curiozitate, recunosc ca nu ma pricep la partea asta cu calorii si masa musculara si formule etc. Dar stiu ca si ceasurile Samsung masoara pulsul, ai citit undeva cum ca nu ar lua in calcul si aceasta variabila?

Poate ar fi buna ca si sugestie pt imbunatatirile viitoare

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri