Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Salut când va apărea one UI watch 6 pe Samsung Galaxy 4

(Subiect creat la: 16-10-2024 04:03 PM)
244 Vizualizări
TheAndrewbat
Pioneer
Opțiuni
Tocmai ce am cumpărat unul recent , din cate am auzit acest update face bateria sa dureze mai mult . As vrea sa știu o data exacta 

image

8 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
O data exacta nu îți poate spune nimeni. Atunci când o sa fie gata, atunci o să-l primim. Nu avem ce face decât sa așteptăm. 🙂
TheAndrewbat
Pioneer
Opțiuni
Am văzut pe Galaxy watch 6 și 7 beta program . Mă gândeam că e și pe 4 . Bateria lasă de dorit 🤣
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Nu poți participa la programul beta pentru ca România nu participa la programul beta.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Bateria ține aproximativ o zi pe Galaxy Watch 4.
Dacă îți dorești autonomie de 2-3 zile, îți recomand Watch 5 Pro sau Watch Ultra.
felixcuceanu
Navigator
Opțiuni
Am watch ultra și nu am primit nimic, bateria ține o zi și ceva. Cred că în SUA s-a primit ceva, am văzut pe Reddit printuri și cu trei zile de baterie
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Depinde și ce funcții are active, ce conexiuni, câte notificări, de câte ori activezi ecranul, ce față de ceas ai setată....
Nu poți compara două ceasuri cu moduri de utilizare diferite
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Abia au lansat versiunea Beta 6. Daca nu vor mai fi și alte Beta, să sperăm că vor da drumul curând și la varianta live
DlPucci
Apprentice
Opțiuni
Salut, din ce am citit am vazut ca acum 3-4 zile au inceput sa bage updateul si ar trebui pana la finalul lunii sa fie gata
0 Aprecieri