Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S3 Frontier iOS a notifikace na whatsapp

(Téma vytvořeno: 03-12-2018 11:42 AM)
1708 Zobrazení
Alda_Cvak
Journeyman
Možnosti

Zdravím všechny.

Chtěl jsem se zeptat, zda jste někdo vyřešili notifikace z whatsapp na hodinkách? Mám iphone spárnovaný s S3 Frontier, nainstalovaný whatsapp v telefonu, ale žádné notifikace mi do hodinek nepříjdou. Je to iphonem nebo se tento problém dá nějak řešit? Notifikace z FB messengeru bez problému  chodí. Děkuji všem za radu či tip. Pokud zde toto vlákno již je, tak se omlouvám, asi jsem přehlédl.

0 Like
13 Odpovědi
Pamela68
Voyager
Možnosti

Mám NOTE 9 a Galaxy Watch a notifikace z WA mi chodí normálně. Jestli nebude spíš problém s tím že fungování s Iphonem má nějaké omezení 👎

0 Like
Janozoro
First Poster
Možnosti

Taktiez ten isty problem s Huawei/Honor. Vsetko funkcne okrem whatsapp. Spravy, hovory, maily, FB, vsetko funkcne, ale WA nejde. Tiez by som to rad poriesil

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Janozoro  nemůže to být způsobeno Battery managementem na EMUIU ? Zkus vypnout otpimalizaci baterie pro aplkaci u WhatsApp a pro Galaxy Wearable. 

fajnsnek2
Speedy585
Apprentice
Možnosti

Zdravím. Použijem toto vlakno aby som nezakladal nové. Nevie niekto ako vyriešiť problém s s3 frontier ktoré sú pripojené k iPhone xs? Keď boli pripojené k iPhone 7 notifikácie fungovali. Ide o to že notifikáciu hodinky zobrazia. Ale zavibruju s 5 minútovým oneskorením. Ďakujem za každú radu 

0 Like
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Zdravím Community,

zkusila bych promazat  mezipaměť telefonu, hodinky si pamatují předchozí telefon. A znovu vše nastavit.

0 Like
Speedy585
Apprentice
Možnosti
Hodinky som niekoľko krát už resetoval. Myslím že tým by sa mali hodinky premazať.
0 Like
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Speedy585  se synchronizací iPhone a Galaxy může být problém. Zkuste se podívat na toto Vlákno, tam pár uživatelů řešilo problém s iphonem a synchronizací.

fajnsnek2
0 Like
Petr_Jech79
First Poster
Možnosti

Ahoj, mám stejný problém. Vyřešil si to nějak? Diky

0 Like