Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Registrácia/Výkupný bonus

(Téma vytvořeno: 27-07-2024 03:56 PM)
367 Zobrazení
Matej_SVK
Explorer
Možnosti

Dobrý deň,

Nejde registrovať novo zakúpené Galaxy Watch Ultra na oficiálnom eshope Samsung za účelom bonusu. V zozname na výber predajcu neexistuje hlavný vlastný predajca/výrobca.. Máme 14 dní na registráciu po nákupe.. Čo teda?

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
s1kora
Journeyman
Možnosti
Myslíte? Zažil som to na vlastnej koži. Keď som volal priamo do Samsungu, povedali mi, že výkupný bonus sa dodatočne nedá uplatniť, takže som musel hodinky vrátiť a objednať znova. A navyše je to uvedené aj na webe, z ktorých webov to treba a uplatniť pri kúpe. Viď obrázok. Kúpe zdar! 20240727_192553_1000019793_1722101153.jpg

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
15 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Matej_SVK
pokusím se situaci prověřit. Prosím o vyčkání. Děkuji.

0 Like
s1kora
Journeyman
Možnosti
Výkupný bonus sa uplatniť po kúpe už nedá. Treba si ho uplatniť hneď s kúpou cez Trade-In
0 Like
Matej_SVK
Explorer
Možnosti

To je samozrejme blbosť, čo ste napísali.

0 Like
Řešení
s1kora
Journeyman
Možnosti
Myslíte? Zažil som to na vlastnej koži. Keď som volal priamo do Samsungu, povedali mi, že výkupný bonus sa dodatočne nedá uplatniť, takže som musel hodinky vrátiť a objednať znova. A navyše je to uvedené aj na webe, z ktorých webov to treba a uplatniť pri kúpe. Viď obrázok. Kúpe zdar! 20240727_192553_1000019793_1722101153.jpg
0 Like
Matej_SVK
Explorer
Možnosti

Mne na infolinke/Whatshappe nikto nevedel odpovedať. Watch 6 Classic som tiež kupoval na Samsung.com a následne odpredal na recykláciu staré nefunkčné hodinky niekde v kamennej predajni tretej strany. Toto by ma ani nenapadlo takto pochopiť. Uvítal by som nejakú reakciu kompetentných, lebo toto je jemne povedané hnusná hlúposť a keď budem musieť vracať hodinky a čakať na vrátenie peňazí a znovu čakať na nové, tak sa na nové vykašlem.

0 Like
s1kora
Journeyman
Možnosti
Tiež som postupoval podobne ani nie pred rokom pri s23 ultra. Takže ma to prekvapilo, a zistil som to až po kúpe keď som chcel registrovať bonus. No myslím, že tých pár dní stojí za tých 150 eur.
0 Like
Matej_SVK
Explorer
Možnosti

Ja ale nechcem odkup. Ja chcem len recykláciu starých ručičkových hodiniek za 1 cent a to pri objednávke s "trade" ani nejde zvoliť..

0 Like
s1kora
Journeyman
Možnosti
Ja som chcel podobne postupovať. Lenže to treba objednať potom hodiny mimo eshop Samsung a tých uvedených na obrázku.
0 Like
Matej_SVK
Explorer
Možnosti

Potom sa nedajú uplatniť Samsung body. Takže, ak to tak naozaj je, tak je to po novom nechutná vychcanosť. Toto pred rokom nebolo. Dúfam, že sa vyjadria kompetentní, lebo nikde nikto na supporte zase nič nevie.