Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Propojení samsung galaxy watch s iphonem

(Téma vytvořeno: 20-03-2021 08:07 AM)
11316 Zobrazení
Leona Hnátková
First Poster
Možnosti

Dobrý den,
přecházela jsem ze Samsungu na Apple. Hodinky od Apple se mi nelíbí, takže jsem moje aktuální hodinky Samsung galaxy watch propojila s Iphonem SE 2020. Ale nefunguje mi odpovídání na oznámení. Musím nainstalovat nějakou další aplikaci na hodinky aby to šlo? Nebo nainstalovat nějakou sociální síť na propojení sms aby to šlo? Nebo to pořád vůbec nijak nejde? Děkuji za odpověď

0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den, 

odpovidani na zpravy a notifikace je vysadou spojeni hodinek s android zarizenim. Bohuzel u iOS neni mozne tuto funkci jakkoli aktivovat. Tim, ze jde o hodinky jineho vyrobce nez apple, neni jim umozneno vytvaret zpravy, pouze cist notifikace.

Hromada funkci se vam otevre opravdu az se spojenim android telefonu nejlepe samsungu.

SobicekCze

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Leona Hnátková Tohle je klasická ukázka uzavřenosti systému iOS, konkurenční platformy ke svým funkcím pustí jen omezeně 🙄

Můžete prosím odpovědi, které Vám pomohli Přijmout jako řešení? Děkujeme 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

4 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Leona Hnátková 

Systém iOS detailně neznám, ale napadá mě zda není potřeba zapnout něco v Nastavení systému. Možná by dokázal poradit @SobicekCze 

fajnsnek2
0 Like
Řešení
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den, 

odpovidani na zpravy a notifikace je vysadou spojeni hodinek s android zarizenim. Bohuzel u iOS neni mozne tuto funkci jakkoli aktivovat. Tim, ze jde o hodinky jineho vyrobce nez apple, neni jim umozneno vytvaret zpravy, pouze cist notifikace.

Hromada funkci se vam otevre opravdu az se spojenim android telefonu nejlepe samsungu.

SobicekCze

potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den, můžu potvrdit. Pokud chcete své galaxy watch používat na 100%, tak jedině se samsungem.

0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Leona Hnátková Tohle je klasická ukázka uzavřenosti systému iOS, konkurenční platformy ke svým funkcím pustí jen omezeně 🙄

Můžete prosím odpovědi, které Vám pomohli Přijmout jako řešení? Děkujeme 

fajnsnek2