Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme sunet ambiental

(Subiect creat la: 28-02-2021 11:45 PM)
390 Vizualizări
mihaivlad
Student
Opțiuni
Salut.
De curând am achiziționat căștile Buds Live pe care le folosesc cu un S20+. Per ansamblu, sunt mulțumit de calitatea sunetului când ascult muzică, dar întâmpin o problemă în timpul apelului, persoana de la capătul celălalt al "firului" îmi spune că mai degrabă aude ce este în jurul meu decât pe mine. 
A mai întâmpinat careva această problemă?

Mulțumesc.
#budslive
#s20+
4 Răspunsuri
FlyFlavius
First Poster
Opțiuni
Observ ca aceasta problema persista. Eu am prima generație de Galaxy Buds, iar la apeluri normale, din satelit se aud bine, dar daca le folosesc spre exemplu sa vorbesc audio pe whatsapp este exact ce specifici tu aici. Poate exista ceva mod de a le seta, dar nu am descoperit inca. Sa speram ca nu este o problema generală
0 Aprecieri
Botoshel
First Poster
Opțiuni

si eu am prima generatie de buds ,la mine sunt probleme doar cand vorbesc cu cineva .interlocutorul spune ca se aude un cârâit puternic ,ca de picamer.am acualizat Software-ul si degeaba .Am sunat la garantie si mi-au spus de acolo sa le resetez .bineinteles ca nu a avut nici un efect

0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Da si la mine a fost la fel, pe partea de convorbire atunci cand este zgomot puternic sau vant, interlocutorul aude cam tot, mai putin pe mine. Cum pentru mine prioritatea o au apelurile si nu ascultatul muzicii, am fost nevoit sa revin la Plantronics-urile folosite anterior care nu arata la fel de bine, nu sunt stereo dar merg perfect in convorbiri. Asta este, nu le poti avea pe toate

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri
Silviuzz
Big Cheese
Opțiuni
Corect. Am întâmpinat și eu problema aceasta pe Galaxy Buds, mi se spunea des că în aer liber, unde e zgomot de fond, nu mă aud deloc clar. Pot spune că nu mi-a mai zis nimeni asta de când folosesc Buds+. Luați informația mea sub beneficiu de inventar, că nu pot spune exact dacă este o îmbunătățire de la model la model sau sunt eu norocos și Buds-urile astea + nu au probleme. 💁🏻♂️