Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme asociere bluetooth

(Subiect creat la: 13-12-2022 01:11 PM)
196 Vizualizări
pepe252
Apprentice
Opțiuni
Salutare tuturor. Am gw5 pro și s22 + conectate iar s22+ e conectat si cu mmi 3g la un audi a4 b8. Când primesc/efectuez apel baraie foarte tare boxele. Dacă deconectez gw5 se aude clar. Care ar fi problema dacă știe cineva/a întâmpinat cineva asta 😞 multumesc
3 Răspunsuri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut. Ca și părere fără să dețin așa ceva consider că fac interferență între ele și de aici posibil și acel zgomot produs. Mai poți să încerci din nou asocierea lor poate este doar o problemă de conexiune.
0 Aprecieri
pepe252
Apprentice
Opțiuni
Am refăcut asociere pe toate, la fel. Înainte de ultima actualizare a gw - lui nu facea
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Acum ca ai specificat imi dau seama ca probabil am avut aceasi problema. Am un S22 Ultra si un GW5 Pro si conectate la car kit. Cand am efectuat apel, se auzea un "barait" groaznic in timp ce vorbea interlocutorul de nu intelegeam nimic.. Daca nu vorbea nimeni nu se auzea nicio distorsiune. Am pus-o pe seama unui bug temporar, si-a revenit de la sine după un timp. Nu am facut legatura cu ceasul, chiar nu stiam ce are dar daca mai face o sa incerc sa deconectez gw5 sa vad daca e de la el... Al meu este LTE, nu stiu daca a contat asta. Momentan merge ok

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare