Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

problema wearable

(Subiect creat la: cu 2 săptămâni în urmă)
167 Vizualizări
Android_15
Pioneer
Opțiuni
cand vreau sa adaug contacte de urgenta (pt cadere puternica) imi spune ca nu e niciun contact. (am un fit3)

image

1 Soluţie
Soluţie
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Verifică Sincronizarea Contactelor
Pentru ca brățara să poată accesa contactele tale, aplicația Samsung Health (sau Galaxy Wearable) trebuie să aibă permisiunea de a le accesa și de a le sincroniza. Contactele trebuie salvate pe telefon nu pe SIM. Aplicația Healt sau Wearable trebuie să aibă permisiunile acordate

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

8 Răspunsuri
ValiGo
Helping Hand
Opțiuni
Petru optiuea asta sunt trei variante: 112, 911, și nr personalizat! Pentru siguranță selectezi 112, fără doar sau poate!
0 Aprecieri
Android_15
Pioneer
Opțiuni
pai da dar pe ceas/telefon nu ma lasa sa activez cad. puternica fara sa adaug contact (e) de urgenta.
Android_15
Pioneer
Opțiuni
am facut chestia asta inainte sa scrii tu chestia asta 😂😂😂
ValiGo
Helping Hand
Opțiuni
Nu am de unde să ghicesc "chestia" care o faci tu...!
0 Aprecieri
Android_15
Pioneer
Opțiuni
😅
0 Aprecieri
Soluţie
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Verifică Sincronizarea Contactelor
Pentru ca brățara să poată accesa contactele tale, aplicația Samsung Health (sau Galaxy Wearable) trebuie să aibă permisiunea de a le accesa și de a le sincroniza. Contactele trebuie salvate pe telefon nu pe SIM. Aplicația Healt sau Wearable trebuie să aibă permisiunile acordate
ValiGo
Helping Hand
Opțiuni
Așa e la ultra1748790110514.jpg
0 Aprecieri
Mr_Claude
Black Belt 
Opțiuni
În telefon ai adăugat contacte de urgență? Pe brățară nu ai de ce... dacă nu ai adăugat în telefon nici un contact dintre cele salvate, ca și contact de urgență, nu ai ce selecta. 😉1748797315243.jpg