Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problema Galaxy Buds+

(Subiect creat la: 15-09-2021 04:56 PM)
923 Vizualizări
DavidBuliga14
Helping Hand
Opțiuni
Salut! Am o problema cu Buds+. Casca stânga nu se conectează la telefon, am încercat sa le și resetez dar degeaba. Pe cutie îmi arata ca se incarca, se aprinde led-ul, dar nu apare deloc în Wearable, și nici nu se aude nimic în casca stânga. Ce pot sa fac sa funcționeze din nou? Mulțumesc anticipat!
7 Răspunsuri
Alecx23
Voyager
Opțiuni
Încearcă sa le conectezi de la zero,reia tot procesul de conectare,poate asa merge.
0 Aprecieri
DavidBuliga14
Helping Hand
Opțiuni
Am încercat sa le resetez, sa le refac din nou conectarea, am făcut ce știam eu ca se mai poate și tot nu merge, habar m-am de ce nu merge
0 Aprecieri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Cred ca e dusa casca, daca ai garantie du-te cu ele intr-un service autorizat Samsung.
0 Aprecieri
MariusNCristian
Navigator
Opțiuni
Exact același lucru mi s-a întâmplat și mie acum 4 zile. Am fost la service-ul Orange de unde le-am cumparat și mi-au spus că nu coincid cu seria de pe cutie si trebuie să fac o sesizare ca să mi le poată înlocui/repara deși sunt în garantie ! Deci trebuie să aștept răspuns și casca mea stg nu merge, așa din senin!
0 Aprecieri
MariusNCristian
Navigator
Opțiuni
Mie tocmai mi-a rezolvat orange problema, mi-a înlocuit căștile, am o pereche buds + noi, deși pe celelalte le aveam de anul trecut. Super Orange!
0 Aprecieri
FlaviusC
Apprentice
Opțiuni
Si eu am aceeași problemă. Te rog sa mi spui dacă ai reușit sa rezolvi problema și sa ma anunți și pe mine cum. Mulțumesc!
0 Aprecieri
DavidBuliga14
Helping Hand
Opțiuni
Problema se poate rezolva doar în acest mod:

Poți merge la un service autorizat și sa înlocuiești casca defecta, dar......costa cât o pereche de casti nou-noute, cam cât Buds Live sau Buds2, deci.....mai degrabă ai cumpăra alta percehe. Eu momentan nu pot sa schimb căștile, dar as merge pe Buds2 dacă vreau cele mai bune chestii pentru un preț mic și bun (alternativa recomand Buds Live, Pro-urile s-ar putea sa îți fie incomode, testeaza-le și probează ca să vezi care merita
0 Aprecieri