Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Problemă activare ECG și tensiune arterială pe Watch 4

(Subiect creat la: 12-09-2022 04:14 PM)
1058 Vizualizări
Vlad220
Navigator
Opțiuni
  Salutare. Am instalată aplicația Samsung Health Monitor și se pare că funcțiile ECG și BP nu sunt suportate pe device-ul meu? Ceasul a fost cumpărat din sursă oficială (eMag), iar, din câte știu, funcțiile de ECG și tensiune arterială sunt activate pe ceasurile Samsung, încă din prima parte a lui 2021. Ceasul este împerecheat cu un Samsung A52 5G și primesc acest mesaj, cum că ceasul nu ar fi compatibil!

image

1 Soluţie
Soluţie
Vlad220
Navigator
Opțiuni
Update: Seară bună. Se pare că s-a rezolvat situația, în urma unui reset efectuat ceasului. ECG și BP din Health Monitor, funcționează fără probleme. O seară bună.
Încă ceva: Dacă la proces setup ceas, unde am dat la restore backup și am dat next deși apps și app faces nu s-au terminat de dat restore, are ceva? Dura ceva și nu am avut răbdare. Mulțumesc.

P.S.: Acum observ că și funcția remote connection (când nu e conectat la BT, ci Wi-Fi sau date mobile), merge bine. E acel nor care apare în bara de stare. Înainte nici remote connection nu funcționa cum trebuie.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

27 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Dezinstaleaza health monitor si reinstaleaza-l. Pe Watch 5 PRO functioneaza ok.

Vlad220
Navigator
Opțiuni
Mersi de sugestie, am încercat asta ieri și tot nu funcționează.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Eventual, dezinstaleaza-o si mergi pe ceas si incearca sa le activezi de acolo (cred ca te directioneaza pe telefon sa instalezi aplicatia). 

Poti incerca o resetare generala la ceas, dar e bataie de cap sa reconfigurezi pe urma.

Vlad220
Navigator
Opțiuni
Incerc să schimb limba telefonului, să văd, poate fiindcă e pe eng US, de asta nu merge.
Vlad220
Navigator
Opțiuni
Nici un rezultat, tot nu funcționează, deși am schimbat limba tel pe română... Oare are legătură cu limba ceasului, care e tot eng us?
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu cred. Eu am ENG UK pe ambele..

Vlad220
Navigator
Opțiuni
Ok... Altceva ce ar mai fi de făcut? Sunt convins că reset, restart, dezinstalare app și reinstalare din nou, nu rezolvă nimic... Țin minte că nici acum câteva luni, nu funcționau funcțiile.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ai ultima versiune de software instalata pe ceas si pe telefon? Aplicatiile sunt actualizate?

Poti incerca sa contactezi direct Samsung via Samsung Members, pagina de suport din aplicatie.

Vlad220
Navigator
Opțiuni
Da, ultima versiune OneUI, instalată săptămâna trecută. Aplicațiile idem, actualizat tot din Play Store și de la Samsung app updates din setări Apps. Health Monitor e la zi.
0 Aprecieri
Vlad220
Navigator
Opțiuni
Nu știu dacă merită, cel puțin la telefon... Am dupaia 1 zi de configurat la telefon, chair dacă am backup.
0 Aprecieri
Liviu43
Troubleshooter
Opțiuni
Funcționează și la mine pe Watch4 cu A52s 5G.
Vlad220
Navigator
Opțiuni
Pe Reddit, cineva spune că nu ar funcționa cu seria A de la Samsung ci doar cu S/Fold și Z? Este adevărat? Totuși, colegului Liviu, cu A52s îi merge.
0 Aprecieri
Vlad220
Navigator
Opțiuni
Este la zi. :smiling-face:
0 Aprecieri
Vlad220
Navigator
Opțiuni
Ieri am făcut asta, telefonul aproape săptămânal ii mai dau un restart, așa de mentenanță, nu e aici problema.
0 Aprecieri
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Utilizez tot Galaxy Watch 4 iar în aplicația nativă de la Samsung și anume Health Monitor este văzut și utilizez Samsung Galaxy A52s și n-am nicio problemă indiferent de limba pe care o am setată fie că este română sau engleză singurul lucru ce încă nu i-am făcut a fost calibrarea dar știu că și acolo va funcționa perfect.Screenshot_20220912_171840_1833_1662992320.jpg
Vlad220
Navigator
Opțiuni
O fi al meu cu capul...
0 Aprecieri
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Probabil, ceasul meu a fost luat tot de pe eMag în data de 29 aprilie.Screenshot_20220912_172742_1835_1662992862.jpg
Vlad220
Navigator
Opțiuni
Cam tot pe atunci l-am luat și eu, tot la 800 ron, eMag, la sfârșit de aprilie.
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Celelalte funcții care necesita conexiune cu telefonul sunt ok, notificări, portofel etc?
Vlad220
Navigator
Opțiuni
Da, notificări, Google Pay etc.
0 Aprecieri