Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Problém s propojením

(Téma vytvořeno: 25-03-2024 01:47 PM)
179 Zobrazení
Members_XSdho1y
First Poster
Možnosti

Dobrý den,

dnes se mi z neznámého důvodu odpojily hodinky od telefonu a nemohu je znovu připojit. Nejprve to prostě nešlo, teď mi i vyskakuje hláška (viz obrázek). Nemáte někdo radu, jak je opět propojit aniž bych musela přijít o data?

Předem děkuji 

Screenshot_2024-03-25-13-45-26-99_c5ffca4c192d9ac8010ae3842a0d1b73.jpg

0 Like
8 Odpovědi
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den, vzhledem k uvedené hlášce Vám nic jiného nejspíš nezbývá. Pokud máte zálohu hodinek, což si snadno ověříte, není to zas až takový problém jako továrko u telefonu. Co Vám píše aplikace Wearable?
IT technik
0 Like
Members_XSdho1y
First Poster
Možnosti

Dobrý den,

hodinky jsem již resetovala, celý den fungovaly a nyní se opět odpojily a znovu v aplikaci vyžadují reset.

0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Hm, tak to vypadá na nějaký problém, předpokládám, telefon máte Samsung. Napadá mě, reinstalace aplikace Wearable v telefonu. Bude to chtít vyzkoušet více věcí. Hodinky už asi nejsou v záruce?
IT technik
0 Like
Members_XSdho1y
First Poster
Možnosti

Mám telefon OnePlus a hodinky mám asi 2 měsíce. Zkusím teď reinstalaci té aplikace.

0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
V tom by mohl být zakopaný pes, Samsung funguje 100% ve svém vlastním ekosystému, tady může být zádrhel v poskytování zdravotních informací a osobních údajů třetí straně.
IT technik
0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Trochu jsem pátral a není to ojedinělý problém s tfny OnePlus, zde řešení z diskuze na Redditu:

First I deleted the Galaxy Wearable and Galaxy Watch 4 Manager app. Then I went to app settings on my phone and went to Google Play Services > Manage Storage > Wearable > Clear, and cleared cache of Play Services. Then I rebooted my phone and watch and also wiped cache on my watch. After that I selected move to new phone on my watch, and followed the steps on the Galaxy Wearable app after which it works again!

V podstatě návod na opětovné první spárování hodinek a tfnu.
IT technik
0 Like
Members_XSdho1y
First Poster
Možnosti

Mě zarazilo, že mi doposud fungovaly úplně bez problémů, až teď to začalo zlobit. Zkusím tedy postupovat podle návodu z Redditu, snad to pomůže.

0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Příčinou může být aktualizace systému, případně aplikací, kdy si to prostě nesedne. Vždy je lepší mít spolupracující produkty od jedné značky.
IT technik
0 Like